Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto mi pomoże

Jak ustawić stronę główną WP?

Polecane posty

Gość kto mi pomoże

wejdz w narzedzia pozniej opcje internetowe, ogolne i tam wpisujesz stronke jaka chcesz

Gość kto mi pomoże
Dziekuję! Miłego dzionka!

Gość kto mi pomoże
musisz mieć zawsze ostatnie słowo, suko? podziękowałam już i spadaj

Gość ale ze niby co mam przegrane
uważajcie blokujcie swoje nickie bo jakis prostak podszywa sie za nas!!!!!!!!!!!111

Co dzień na śniadanie zjadam niewielkie ilości fluorku polonu, dzięki czemu mój odbyt tajemniczo świeci w ciemnościach :classic_cool:

prostak

W momencie gdy blada tarcza księżyca zajdzie za kopułę cerkwi w Niżnym Nowogrodzie, opuszczam moją wilgotną od śluzu pościel, wkładam XIX wieczny strój pszczelarza z okolic Hrubieszowa i idę na szczudłach analnych do najbliższego sklepu monopolowego, gdzie żądam wydania butelki nalewki wiśniowej, grożąc - w wypadku odmowy - potworną defekacją wprost na ladę i częściowo na ekspedientkę. :classic_cool:

prostak

Gość ale że niby co mam przegrane
Z poetyckim wyrazem mojej sztucznej szczęki, zakładam na głowę reformy XXL posłanki Sobeckiej, po czym krokiem zestresowanego aligatora udaję się do najbliższego sklepu z używaną odzieżą gdzie proponuję wykonanie określonych czynności seksualnych w zamian za parę ciepłych tajwańskich skarpet. :classic_cool:

sorry, że tak gadam do siebie na czarno i pomarańczowo... mój lekarz powiedział, że to "zejściowe stadium schizofrenii rezydualnej" nie zrozumiałam o co mu chodzi, więc by ukryć zakłopotanie, wyjęłam pochwę i wsadziłam mu do ust :classic_cool:

W zimowe wieczory myję sobie odbyt mydłem "Biały Jeleń", po czym smaruję sobie sutki wydzieliną kuprową pelikana błotnego i zadowolona z nieprzerwanej passy dostaw z Telezakupów MANGO siadam sobie w kąciku masturbując się dyskretnie pod ryciny z dwumiesięcznika "Praktyczne problemy speleologii". :classic_cool: