Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wnuczka w kropce

Prezent dla babci

Polecane posty

Gość Wnuczka w kropce

Potrzebuję pilnie waszej pomocy. Muszę dziś kupić prezent dla babci na imieniny i kompletnie mi już brakuje pomysłów. Może macie jakieś propozycje? Dodam że moja babcia jest osobą raczej praktyczną i własciwie niewiele potrzebującą do szczęścia (takim najgorzej jest dogodzić ;) ), a na upominek chciałabym wydać jakieś 30 - 40 zł. Z góry dziękuję za wszelkie pomysły.

Gość kornelia*
moja babcia marysia też jutro obchodzi imieniny, ja kupię jej świeczki zapachowe, bo ona lubi babiloty, które ustawia na komodzie.. jeśli twoja babcia lubi robótki ręczne, to kup jej ksiażkę z propozycjami nowych wzorów i fasonów rzeczy wykonanych na drutach lub szydełku dobrym pomysłem jest też krem przeciwzmarszczowy, np ten który reklamuje j. fonda albo nowe blachy do ciasta, skoro jest osobą praktyczną ja na poprzedne imieniny wykupiłam babci niedrogi zabieg w salonie kosmetycznym, była bardzo zadowolona możesz też kupić ładną filizankę lub dzbanek do zaparzania kawy

Gość citra
znam ten problem najbardziej trafionym prezentem dla mojej Babi okazały się plastikowe skrzynki do przechowywania jabłek :) na szczęście mogę też czasem uszczęśliwić Ją perfumami lub kremem-używa, a więc i zużywa ---> raz na jakiś czas potrzebuje nowe opakowanie :) ew. nowe pantofle apaszka broszka krem do rąk jakiś ślicznie pachnący coś z utensyliów kuchennych obowiązkowo bardzo ładnie zapakowane! I wszystkiego naj, naj... dla Twojej Babci 🌻

Gość Gangster men
ja tam daje co roku to samo - bombonierkę. Przy okazji sam sobie podjem ;)

Gość Lilliana
Gangster men - kochany z ciebie wnuczek ;)