Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grgfweeg.

miałyście tak moze?

Polecane posty

@ spóźnia mi się 4 dzień, chyba poczekam spokojnie do końca tygodnia, o ile mnie dzisiaj nie nawiedzi, bo tak czuję!!!! Na USG na pewno będzie wszystko ok, zobaczysz śliczną dzidzię, brykającą no i podglądniecie co między nóżkami!!!!

Już składam aktualny melduneczek otóż @ mnie nawiedziła, prezentu pod choinką nie będzie!!!!!!!!

Cześć kobietka, to smutno z tą wredną @:( Zawsze przychodzi kiedy jej sie nie chce. Mam juz kompa w domku, mam nadzieje, ze już ok i się nie bedize psuł. Jak przygotowania przedświąteczne, porzadki? Prezenty kupione?

Witam!!!! Jejciu, jak ten czas leci, już jutro wigilia, nie wiem czy będę miała czas zajrzeć, więc chciałam ci już dzisiaj złożyć życzenia. Najserdeczniejsze życzenia, Cudownych Świąt Bożego Narodzenia, Rodzinnego ciepła i wielkiej radości, Pod żywą choinką zaś dużo prezentów. U mnie przygotowania do świąt ciąle trwają, posprzątane już mam, teraz tylko (albo aż) część kilinarna. Na wigilię jedziemy do teściów, ale każdy coś tam ze sobą przywozi.

Cześć Kobietka, dziekuję za życzenia. Tobie i Twojej rodzince również życzę wesołych, rodzinnych Świąt oraz hojnego Mikołaja. Ja dzis sama z córką, zaraz wybieramy sie na spacer Wszystko posrzątane, chinkę wczoraj ubralismy.Wgilię spędzamy u moich rozicówi teściów, kolejne dni również, tak wiec w domu będziemy tylko gośćmi. Najbardziej Świat nie może się doczekać moja pierworodna tzn. wizyty Mikołaja. A jak lany sylwestrowe??? Chyba Ci nie pisałam, że najprawdopodobniej będzie CÓRECZKA!!!!! Wesołych Świat!!!

Witam!!! I już po świętach!!!!!!! Super wiadomość że będzie dziewczynka, jednak dobrze centrowaliście !!!!!!! Wysłałam ci na e-maila kilka zdjęć syna i jego pokoju. Pozdrawiam!!!!

Cześć Kobietka, święta minęły migiem. Teraz czas szykować się do sylwestra. Gdzie spędzacie w tym roku? My wybieramy się na domówkę do znajomych. Zdjęcia doszły, dziękuję. Synuś fajny i pokój też ładnie urządzony. Nie podejrzewałam, że mapa taka duża będzie. Pzdr.