Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PoyebanaYestemWiem

Łaaaa....to trzeci.

Polecane posty

Gość PoyebanaYestemWiem
:):)

Gość GPSZW
"Jesli Facet pokocha.... to za to jaka jestem a nie jaka bylam i co robilam;P" totalna bzdura! Wg twojego rozumowania facet moze rownie dobrze pokochac prostytutke :o nikt nie chce miec partnerke, ktora mialo pol miasta.

Gość fizykoterapeuta
@PoyebanaYestemWiem Gratuluję dojrzałości emocjonalnej! Szkoda, ze tak mało jest takich dziewczat - kpbiet, ktore tak mysla i tak czynią! Przeciez lepiej teraz poznac co to seks niz potem będac w związku ulegac pokusom. Sam tak robilem i jestem szczęsliwy, że tak postep[owałem. Nikomu krzywdy nie uczyniłem, a kazda nie tylko doświadczała tego ze mną, ale także sama nabierała doswiadczenia. PoyebanaYestemWiem....kocham cIe za Twój styl i sposób życia!

Gość durna baba
Ilu jest tu mężczyzn, ktorzy analizują ilość byłych kochankow swojej kobiety? Zadręczają się tym, mają żal, pretensje, gorycz... Dla normalnego faceta to bez znaczenia

Gość GPSZW
to sie tak dobierajcie - puszczalski facet = puszczalska babka i wszyscy beda zadowoleni 🖐️

smiesza mnie glosy panow, ktorzy za wszelka cene chca zgnoic kobiety, ktore kochaja sie z tym z kim im sie podoba. dla przyjemnosci z seksu. smiesza mnie, bo po raz enty na tym forum panowie daja dowod temu, z eim wolno wszsytko (bo to swiadczy o ich meskosci) a kbieta to wg mnich musi byc dziewica do slubu (dziewica czyli miec nienaruszona blone) ale za to moze brac do buzi, do dupy. szkoda drodzy panowie ze czasy kiedy kobieta byla o te 2 kroki za facetem juz sie skonczyluy. na wasze nieszczescie bezpowrotnie :) mozeciew wyrywac sobie wlosy w gow krzyczac ze kobieta ktora sypia z 3 facetami dla wlasnej przyenosci jest kurwa. a my na to, ze to bzdura. bo podzialow nie ma. jelsi kobieta wg was jets kurwa to facet jest kurwiarzem, chujodajem.

Gość GPSZW
"Dla normalnego faceta to bez znaczenia" chyba dla takiego, ktory sam sie w zyciu niezle naruchal.

Gość PoyebanaYestemWiem
Szukacie dziury w całym... :) Ja już naprawde nie mam czasu na pogawedkę,wiec zakoncze tą rozmowę...powtórze jeszcze tylko..Kazdy ma wolną rękę:) Swoje poglady..opinie... zdanie! :) Ja swojeog nie zmienilam..nie przekonaliscie mnie:P..uwazam ze to nic złego:)... jednak kazdy ma prawo myslec inaczej;P pozdrawiam...🌻

Gość PoyebanaYestemWiem
co za głupia podszywka :D ale skoro to cie tak bawi... to baw się dalej w te dziecinną zagrywkę:)

GPSZW \"Jesli Facet pokocha.... to za to jaka jestem a nie jaka bylam i co robilam;P\" totalna bzdura! Wg twojego rozumowania facet moze rownie dobrze pokochac prostytutke nikt nie chce miec partnerke, ktora mialo pol miasta. hahah no koeljny tekst ktory bawi do lez :) a kto komu broni zakochac sie w prostytutce? jest takie przyslowie \"krowa ktora najglosniej ryczy najmniej mleka daje. oy sie nie okazalo, ze ta cala opozycja autorki tematu jest wlasnie ta grupa ludzi, kroa najczesnije i najchetniej uzycza innym swojej dupy badz pisiora. bez milosci.

Gość PoyebanaYestemWiem
fizykoterapeuta.... 🌻 dla Ciebie:) hihi

Gość durna baba
Normalny facet to nie ten, ktory rucha co popadnie. Nie mylmy pojęć i nie błaźnijmy się. Mam troszkę inne NORMY od ciebie

Gość fizykoterapeuta
PoyebanaYestemWiem dziekuję. I nos swoją dumę wysoko! Nie zadawaj się z tymi prymitywnymi odpowiedziałami - przeklństwa i złorzeczenia to nie sposób na kulturalna rozmowe. Kazdy ma prawo do dysponowania soba. Bo bardzo wartościowa jestes! Życze kolejnych wspaniałych przeżyc! Kiedyś gdy zblizysz sie do wieku przekwitania będziesz miała cudne wspomnienia!

Gość PoyebanaYestemWiem
Hihi....dziekuje slicznie🌻 lecz do tego wieku jeszcze mi daleko.... mam 20lat :)

Gość GPSZW
ty sie dobrze czujesz? Facet ma sie pokochac prostytutke? Postaw sie na miejscu faceta i caluj kobiete w usta, ktore obciagaly setkom facetow penisy, polykaly sperme, itp.

Gość GPSZW
20 lat i 3 partnerow?brak mi slow :o

Gość PoyebanaYestemWiem
Tak...ok..mowisz teraz o sexie:) ale facet przeciez moze pokochać jej wnetrze...:) prostytutkę też możne pokochać. Moje zdanie:)

Gość PoyebanaYestemWiem
Głupia ta podszykwa i po raz drugi ta sama:) zmien coś.. i daj nowość,bo jestem ciekawa co tym razem wymyslisz;P Tak...20lat i 3 partnerów,nie twierdze że to coś złego:) Byłam w zwiaku przez 4lata i wiem co to miłośc,dla wyjasnienia!

Gość fizykoterapeuta
@ GPSZW według Ciebie to tych trzech to ma miec po zawarciu zwiazku małżeńskiego? No coż idioci też sa na tym świecie.......

Gość PoyebanaYestemWiem
Powiem Ci tylko...ze życie nauczyło mnie już troche.W tym dość krótkim czasie,przezyłam wiele... czasem życie przynosi rózne niespodzianki,czasem złe...ale i te dobre. Życie nauczyło mnie troche jak żyć... i zyje tak jak chcę:).

Gość durna baba
GPZSW czy jakoś tak -> idź porozmawiać na inny temat, bo to już się zrobiła dzięki tobie tragikomedia .. A do reszty - jedna kobieta odnajdzie "swojego człowieka na tej ziemi" w swym pierwszym partnerze seksualnym, a inna w 10-tym - tu nie ma żadnych reguł

Gość PoyebanaYestemWiem
Haa...własnie:) Kiedy mam sie wyszaleć? że tak to ujmę... :) Wiesz nie raz słyszałam o rozpadku związku przez zdradę,sama jestem córką rozwiedzionych z tego powodu rodziców:) I..wydaje mi się że to trzeba przezyć,by pózniej nie mieć już zadnych checi..by nie myslec..jak to jest z innym..:) to taki maly przyklad. Milosc...zdrada...sex... ;)

Gość PoyebanaYestemWiem
Kazdy ma prawo żyć jak chcę,wieć i ty zyj jak chcesz:) lecz..daj mi też taką opcję!:) i..jedna rada dla Ciebie... więcej tolerancji:) Wydaje mi się ze jestes malo doswiadocza/ny.. w tych sprawach.. :) ale..nie martw się i Cebie kiedyś zycie czegoś nauczy.

Gość PoyebanaYestemWiem
SEKS Z JEDNYM FACETEM PRZEZ CAŁE ŻYCIE... polecam rowniez ten topic;)...

Gość En3
PoyebanaYestemWiem - wiesz co, faktycznie jestes pojebana myslac, ze jak teraz bedziesz miala wielu partnerow, to potem nie bedziesz zdradzala. Bedziesz tesknila za nowym facetem, przyzwyczajona obecnym postepowaniem. I co to znaczy wyszalec sie? Miec wielu partnerow? smieszna jestes dziecko.

"ale facet przeciez moze pokochac jej wnetrze... prostytutke tez możne pokochac. Moje zdanie" tak, pokochac wnetrze prostytuki, wez sie jebnij w glowe. "jedna kobieta odnajdzie "swojego człowieka na tej ziemi" w swym pierwszym partnerze seksualnym, a inna w 10-tym - tu nie ma żadnych reguł" a ty przeczytalas caly topik? Chyba nie. Wyraznie napisala, ze sie puszczala, bo ja cipa swedziala, a nie dlatego, ze szukala partnera. Swoja droga, wybierac partnera przez lozko? "Twierdzenie, że kobiety smakujšce sexu bez miłoœci to k**wy, dzi**i i puszczalskie jest wyuczonym frazesem, ktorego w zupełnoœci nie mogę odnieœć do rzeczywistoœci. Nie jesteœmy zwierzętami!!" o, kolejna durna wypowiedz. Wlasnie zwierzeta zaspokajaja swoje potrzeby wszedzie i z byle kim. Ludzie potrafia zapanowac nad popedem, ale widac nie wszyscy.

Gość PoyebanaYestemWiem
Co do zdrady...:) kochana,byłam przez 4lata z facetem którego bardzo kochałam i przez myśl by mi nie przyszło,by go zdradzić. Powiem Ci tak..jak Kocham to na całego! J estem bardzo uczuciowa... Nie znasz mnie,więc nie możesz mnie oceniać od tak sobie... ;) Nie puściłam się.. ;) zresztą nazwyaj to sobie jak chcesz:) poporstu miałam na coś ochote i to zrobiłam... nie robie tego z byle kim,by tylko zrobić...ale jesli facet jest wart mojego zainteresowania,czemu nie:)... nie,nie szukam partnera na stałe,poki co nie chcę się wiązać,wole być sama...jeszcze nie doszłam do siebie,po rozstaniu... przez co nie chce ranić innych facetów,bo wiem..ze nie jestem w stanie zakochać się,na dzień dzsiejszy:) jednak licze że to się zmieni... wyszaleć się...nie,nie oznacza to mieć wielu partnerów, oznacza to żyć jak ma się ochote:) poznać życie... i jego tajemnice:) kazdy ma inny temperament i charakter.. jak już powiedziałam,nie kazdy moze zgadzać się z moja opinią..bo opini moze byc tak wiele jak ludzi na świecie:) Jednak ja..dalej jestem przy swoim:)

Nie no, ludzie, mamy sypiac z kazdym, kto nam sie podoba? Gdyby kazdy tak myslal, to nic ludzie by nie robili, tylko uprawiali seks, na kazdym kroku mozna by bylo spotkac kopulujace pary :o Widac, ze rodzice niedostatecznie cie wychowali. Swoja droga, jesli masz 20 lat i 3 partnerow, to ciekawe, ilu bedziesz miala za 5 lat, jesli nie zmienisz swojego postepowania :o

Gość PoyebanaYestemWiem
Czy ja powiedziałam ze robie to z każdym kto mi sie podoba? Wrrr...ludzie pomyślcie dwa razy za nim coś napiszecie;).. Ok...ty trzymasz to do ślubu,ja bym tak nie potrafiła ale..toleruje to.Kazdy ma PRAWO WYBORU. i..kazdy jest inny:) Tak przespalam się bez milosci... to coś złego? wydaje mi się że sex i miłość to dwie rózne sprawy;)... które nie koniecznie muszą łączyć się w pare... oczywiscie gdy jest to sex z miłością napewno ma większą wartość,ale bez..nie wydaje mi się by było czymś złym. ;)

ja tez mam 20 lat i tez miałam trzech partnerów i tez z dwoma uprawiałam sex bez wiekszych uczuć i niczego nie zaluje PYEBANA jestem z Toba nie daj sie tym niedoświadczonym życiem widocznie im czegoś brakuje