Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PoyebanaYestemWiem

Łaaaa....to trzeci.

Polecane posty

Gość PoyebanaYestemWiem

Hm...to już mój trzeci partner..moze powiem swoje odczucia co do wszystkich trzech przeżyć.A więc..z panem nr.1 łaczyła mnie miłość,prawdziwa miłość..Kochałam się z nim z miłości.Pan nr.2 był odpowiedzią na moją ciekawość,z nim...zrobiłam to z czystej ciekawości i nowych wrażeń. Trzeci pan,poprostu znazł się w odpowiednim czasie i miejscu.Chęć przygody i zaspokojenia potrzeb,to...na tyle. Jest pewne przysłowie..Tylko za pierwszym razem,jest to z miłości.Całkowicie się z tym zgadzam. Dodam jeszcze że sex dla przyjemności..nie dorówna kochaniu się.Jest olbrzymia róznica pod względem przeżyć. Zawsze myślałam że to na jedno wychodzi..czy z miłości czy też nie.Jednak..myliłam się..sex bo sex,pozbawiony jest jakichkolwiek uczuć,co zmniejsza dawkę emocji. Chodzi mi po głowie pewna myśl...wydaje mi się ze ktoś może nazwać mnie k... czy coś tego rodzaju ze wzgledu na to że to..tak..bez miłości.Jednak ja nie uważam się za taką dziewczynę,bo nią nie jestem.Nie mam żadnych wyżutów sumienia,ani moralniaka.Nie...:) Mam swoje potrzeby,które muszę zaspokoić.A pozatym jestem dziewczyną,która stara się korzystać z życia jak najbardziej.Jestem ciekawa i otwarta na nowe przygody.Lubię poczuć zastrzyk adrenaliny.Ogień...mój zywioł;) Taka już jestem. Nie ma dla mnie granicy,jak żyć..to na całego..a jak żałować to za coś co się zrobiło,niż że się tego nie zrobiło;) Cała ja... Żywioł niedopokonania. Tak naprawdę ja..składam się z dwóch osób.Ja-diabełek...Ja-aniołek. Lecz,te dwie osoby nie mogą bez siebe żyć:) To ja...Czasem spokojna,cicha...grzeczna dziewczynka,czasem niegrzeczna..szalona i dzika dziewczyna z pazurem;) Nie mam pojęcia jak te role odnajdują swoje miejsce i czas,lecz wiem że pracują na zmiane;)...Powiem jeszcze ze Kocham je obydwie.

ja nie mam prownania jak yto jest z innymi facetami, bo jak na razie kochalam sie tylko z jednym, z tym,z ktorym jestem. kochalam go bardzo (kochalam, bo etraz nie wiem co czuje). przez to ze on nie umial sie ze mna kochac (typ prawiczka, ktoremu wszystko trzba pokazac..) nasz seks od niemal zawsze byl jakos wypaczony. on doszedl, poudawal ze sie stara mnie zaspokoic, to trwalo z godzine, wtedy ja mowilam ze nic z tego, a on odpuszczal 9bez zandej checi poprobowania jeszcze, bez rozmowy). i tak to rtewa do dzis. teraz jets lepiej, bo chlopak sie przestraszyl ze mnie straci. tylko co z tego ze mam orgazmy skoro nie czuje juz z nim tej bliskosci ktora byla na poczarku....

czyzbys byl panem z maly pisiorem? a moze tez nie umiesz zaspokoic swojej kobiety? a moze jestes cichodajka? Kurwa to taka co sie kurwi, czyli bierzez pieniadze za seks.

Nie obrażaj kobiet.To nie czasy sredniowiecza,jesteśmy wyzwolone i spimy zkim chcemy.

Gość PoyebanaYestemWiem
przepraszam bardzo... jesli chodzi o mnie,to fakt spalam z dwoma facteami bez miłości,jednak nie twierdze że się puszczam:) Bo nie jest to rekordowa liczba... Panny puszczalskie mają to liczbę o 3zera powiekszoną;) Kazdy ma jakieś swoje potrzeby;) apozatym nie twierdze żeby taka przygoda z nieznajomym nie była ciekawa...:)

A ty kim jesteś żeby oceniać,nie ma już inkwizycji,palenia na stosie.I dobrze,bo możemy się kochać nawet z murzynami,azjatami,cyganami,czy koniami.Jesteśmy wolne.

Gość PoyebanaYestemWiem
Wiesz każdy ma inny charakter;)... Jeden zgodzi się na coś,czego inny w zyciu by nie zrobił:).

Gość PoyebanaYestemWiem
A pozatym ja..nie obrazam tutaj dziewczyn które czekają z tym do slubu,nie to nie jestm moim celem:) Kazdy ma prawo wyboru.Jestem tolerancyjna:) czego nie mogę powiedzieć o Tobie.....

To takie zakłamanie,na pewno też ich swędzi ,a nie ma kto podrapać.I dlatego są złe.

Gość PoyebanaYestemWiem
Hyhy...wybacz nie jestem żadnym workiem;) Jestem dziewczyną która się szanuje.Ja...zrobiłam to...bo miałam poporostu na to ochote.Ja tego chciałam!:) nie koniecznie on.... :)

\"waza ze sex moze zniszczyc milosc to k**wa\" no to panie/pani glupie kurwy (tak rtak, taki masz nick) uswiadamiam Cie, ze seks moze zniszczyc milosc. bo jak inaczaj wytlumaczysz mi fakt ze gdy kobieta uczy faceta jak ma ja piescic, mowi, pokazuje, przy swietle, sama lamie rozne bariwry w swojej glowie, a on przez 2 lata nic, nadal zamiast piescic lechtaczke p[iesci pachwine to niby wtedy wszystko jest ok i ona ma miec mysli w stylu \"alez on sie stara, alez mu zalezy\"? w takie jego slowa prtzestalam wierzyc juz dawno, bo jak ktos sie stara to to widac, czuc. a wciaz bylo tak samo. kochalam, bardzo bardzo mocno, zycie za niego bym oddala, chcialam zeby on byl jak najbardziej suatysfakcjonowany z seksu. i sie widocznie na tym przejechalam. bo on zawsze dostawal to co chcial 9bo jak odmowic ukochanej osobie przyjemnosci?) a sam spoczywal na laurach... taka prawda.

Gość PoyebanaYestemWiem
O.... i własnie.Nie twierdze że sex jest najwazniejszy,ale powiem że ważny... Jest dużo problemów jesli para nie dopasuje się pod tym wzgledem... Nieudane zycie erotyczne,przeksztalca się do zycia na codzien.Klotnie....itp. ;) a więc jakąś tam role odgrywa. Bo jesli np. pan nie jest calkowicie zadowolony ze swojej sypilani ze swoją żone,znajdzie kochankę..pózniej rozwód. I koło sie zamyka.

Autorko,podoba mi się twoje podejście do tych spraw.Trzeba się doświadczyć aby w dalszym życiu wybrac najlepszego partnera.

Gość hahahaah
Kurwa bierze za to kasę a dziwka robi to bo ma taki charakter.

Gość PoyebanaYestemWiem
Nie załuje:) niczego. Po pierwsze zaden tam facet mi sie nie spóznił,bo już sobie kloryzujesz bajeczke;). Ponadto nie załuje,było miło:) i nie twierdze że sie puszczam. Zrobilam tak..bo mialam na to ochote:) a nie ejstem osobą ktora skrywa wszystko w sobie,i dokonca zycia... bedzie myslec jaki ma smak papryka,ale nie sprubuje jej bo się boji że nie dobry;P

Ja już nie muszę,jestem za stara.Ale swoje doświadczyłam z facetami.Nim wybrałam tego jedynego.Doświadczenie pod tym wzgledem jest jak najbardziej ok.No i jestem wyżyta.

Gość PoyebanaYestemWiem
Nie twierdze że jest najważniejszy! Wrecz przeciwnie... uczucia znaczą wiecej:) lecz jesli nie ma osoba z kim mozna je dzielić... trzeba sobie radzić;)... jak juz powiedzialam sex bo sex,nie dorówna milosci:)

Gość PoyebanaYestemWiem
Powiem Ci ze mam do siebie szacunek:)... a to ze sie zkims przepsapalam nie siwadczy o braku szacunku,nie:) zle rozumujesz,musialabys przezyc by wiedzieć:) Przespalam się bo chcialam....ja....! Sama tego chcialam:) i kazdy ma prawo wyboru.

gpwno prawda, seks i uczucia sa na rowni w zwiazku. to tak, jak kobieta czy mezczuzna mowia o 2 osobie (potencjalnym partnerze) ze szukaja w nim wnetrza, charaktero, ze wyglad sie nie liczy. i gowno prawda. jak jesr faktycznie kazdy wie. no tkry umowi sie z obrzydliwie brzydkim paszkwilem, zagrzybialym,za to z charatkerem na medal, z kims oczytanym, inteligentnym> no ktory? albo ktory zrezygnuje z seksu 9bo dajmy na to cos nie wychodzi, inne temperamentuy) tylko po to by pielegnowac uczucie? NIKT!

Gość PoyebanaYestemWiem
Własnie :) ! Wyglad jest wazny....ale..uczucia wazniejsze. Sex jest wazny....ale milosc wazniejsza. :)

A CO TO ZNACZY \"POTRAFIA SIE WYZUC Z JEDNYM PARTNEREM\"? glupie jakies podejscie. to tak, jakbym wiazala sie z kims i kochala go wiec i chcialabym z nim sypiac. ale dajmy na to zwiazek sie rozpada (no ludzka rzecz), wiaze sie z kims innym, znow motyle w brzuchu, mysle ze to ten na cale zycie, i znow ladujemy w lozku. ale znow cos nie wychodzi, przeciwne, zwalczajace sie charaktery.i pojaWIA sie znow ktos, facet marzen, jestem zakochana po uszy. z milosci rodzi sie seks. jhakies dziwne toerie masz. oczywiscie nie mieszajmy do tego wiady, bo nie kazdy polak to katolik. sa rowniez wyznawcy innych wiar oraz ateisci.

Gość a ja sobie myślę
Patrzę na to okiem doświadczonego życiowo faceta. Poybena dochodzi do pewnej życiowej mądrości, odkrywając prawdę o miłości. Trochę ją to kosztowało, ale myślę, że warto. Niestety, niektórzy ludzie nigdy do tego nie dochodzą. Okazuje się, że nie różnimy się wcale tak bardzo. Kobiety, tak jak i mężczyźni mają popęd i chcą go zaspokajać, korzystać z przyjemności jaką daje udany seks. Dla jednych jest to ważne, dla innych nie. Może te "inne" nigdy nie zaznały przyjemności w seksie? Pozdrówka Poye.. Olcha i Matylda

Gość PoyebanaYestemWiem
Jesli Facet pokocha.... to za to jaka jestem a nie jaka bylam i co robilam;P

Gość durna baba
Spałam z wieloma facetami - bez miłości. Sex takowy dawał mi mnostwo innych niż miłość emocji, jak dla mnie niezbędnych. Każdy szuka swojej drogi w życiu, każdy ma swoje priorytety. Twierdzenie, że kobiety smakujące sexu bez miłości to kurwy, dziwki i puszczalskie jest wyuczonym frazesem, ktorego w zupełności nie mogę odnieść do rzeczywistości. Nie jesteśmy zwierzętami!! Ludzie, litości! Jestem szczęśliwą mężatką od wielu lat i w żaden sposob moje owczesne życie nie rzutuje na teraźniejszość.. Ba! Wniosło sporą dozę doświadczenia, także w życiu poza łożkowym

kto oklamuje to oklamuje. a jelsikoboety klamia to podejrzewam ze wlansie ze wzgledu na facetwo, bo to przeciez malo razy czytalismy tu ze facet nie moze zniesc swiadomosci ze kobieta z ktora teraz jest (a jest kolo 30 lat) miala 4 partnerow. wiec ona dla jego bezpieczenstwa psychicznegp mowi mu ze nie miala zadnego. faceci zawsze chca dziewice (paradoksalnie dowwiadczone i rozbudzone seksualnie) za to oni moga ruchac ile im sie podoba. wychodze z zazlozenia ze nie mozna zadac od 2 osoby czegos, czego nie jest sie samemy w stanie dac. proste.

no jelsi facet szuka w kobiecie ciasnej dziurki to ja jemu dziekuje. i czekam na takiego ktory bedzie facetem w 100% a nie niedojrzalym frajerem z dusza nastolatka, marzacego o pruderyjnej dziewicy. takie bajki to na polki sobie wstaw.