Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PoyebanaYestemWiem

Łaaaa....to trzeci.

Polecane posty

Gość fizykoterapeuta
@ PoyebanaYestemWiem witaj sympatyczna autorko posta! Zauwazyłem, ze topik zyej więc się ponownie zglaszam. Co tam u Ciebie i twego ostatniego faceta? cmok....

Gość PoyebanaYestemWiem
fizykoterapeuta..... :) jak miło Cię znów tu widzieć. U mnie.... :) Hm..wporządku,z tamtym panem spotkałam się jeszcze raz po tym zdarzeniu...ale był to zwykły spacerek:) Cały czas jesteśmy w kontakcie:). A dziś tak myslę czy by na disco się nie wybrać... Hmm:)... A co u Ciebie...:) Jakie plany na dziś ?

hej Poyebana.. mój romans tez sie dzisiaj skończył i znowu bedziemy normalnymi kumplami a nie kochankami troche szkoda...dobrze ze nie bylam w nim zakochana

hej poyebana dzisiaj zakończył sie mój romans ale kontakt cały czas ze sobą mamy mam nadzieje ze nastepny bedzie juz do konca tez mam ochote na spacerek

Gość PoyebanaYestemWiem
Oj tak! :)... ja utrzymuje jednej zasady... nigdy nie zakochać się w kochanku:) bo z takiego układu..nic nie wychodzi na stałe,przeważnie!powtarzam przeważnie! :) są przypadki,w których to kochankowie zakochani w sobie,stają przed ołtarzem. :)

Gość PoyebanaYestemWiem
Ja to bym potaniała :D... nie wiem czy pójdę się na to dicho:( kumpela choruje.. druga zajeta -z chlopakiem.. trzeciej nie ma:(

nie wiem czy szukac dalej czy na razie sobie odpocząc hmmm...

ja tez bym sobie poszalała i tez nie mam z kim a mam ochote na tańce do samego rana tym bardziej ze zaczyna sie moj urlop

Gość PoyebanaYestemWiem
To gratuluję uropiku :) i zycze by był udany :) Nio własnie...nie ma z kim, nawet na imprezke wyskoczyć:( Eh kiepsko... chociaż jeszcze jakąś odrobine nadzieji mam:D Zaniedługo wybieram się na namowę kumpeli:P.. A ty szukasz...kogoś na stałe,czy jak:)?

jeszcze chyba nie jestem gotowa na to zeby być z kims na stałe po oststnim związku nie potrafie nabrac zaufania, dlatego pojawił sie ten romans ale niczego nie żałuje mam nadzieje ze urlop bedzie udany tym bardziej ze chata wolna dzieki a Ty też nikogo na stałe jeszcze nie szukasz??

Gość PoyebanaYestemWiem
Nie:) ja też póki co..wole niewinne romansy, niż na stałe,ale kto wie co przyniesie los... ;)

szkoda ze jest tak mało ludzi którzy potrafia nas zrozumiec... a co do losu to mam nadzieje że przyniesie pełno miłych niespodzianek bo tych niemiłych mam juz dość

Gość PoyebanaYestemWiem
...Witam:) Uff...umieram dziś:P jednak poszłam na dicho.. zabawa do rana....:) udana... Jakoś cicho się tu zrobiło... a to czemu?:( Nie...niech topik nie umiera! :D:D:D...

Gość incozgnita
hej poyebana 🖐️ Ja to chyba coś głupiego dziś wymyślę ;) Jestem sama do poniedziałku. Kurczę aż szkoda życia marnować ... w końcu takie krótkie :)

Gość PoyebanaYestemWiem
Hej inco..🌻 :) Hihi..no ba...nie marnuj:)! A mnie strasznie boli głowa,bo wczorajszej zabawie. :(:( i zapowiada się że dziś cały dzień w domu.. żadne tabletki mi nie pomagają,a boli jak szlak:(:(

Gość incozgnita
Walnij sobie browarka i minie. W myśl zasady, lecz się tym czym się zatrułaś :) Szkoda przecież dnia. Ja właśnie sączę drinka z martini ... mmm. I coraz bardziej mam nieczyste myśli .... oj napewno w domu siedzieć nie będę :)

Gość PoyebanaYestemWiem
Własnie w tym rzecz że nawet do sklepu nie dam rady dojść z tym bólem:( tragicznie jest... ale chyba zaraz kogoś wyśle po piwko;P Hihi..oj nie siedz:) szkoda marnować dnia i wieczora :D... ja teraz też tak myśle by na wieczór na piwko się wybrać,ale nie wiem czy będzie z kim...

Gość incozgnita
Nie będę siedzieć, nie ma mowy. Już dzwonię do kolegi ... i zobaczymy co będzie ;)

Gość PoyebanaYestemWiem
Ja własnie wróciłam :) byłam w lokalu na piwku:) było miło...tyle powiem,szkoda że tak krutko:P

Gość PoyebanaYestemWiem
...Dziendobrek🌻...

Gość dziewczyno naprawde
moze powtorze pytanie: nie czujesz obrzydzenia brac do usta penisa faceta, do ktorego nic nie czujesz? Mozesz potem spojrzec w lustro, przelknac sline? Nie mowiac juz o extrymalnej sytuacji, co sie potem dzieje z jego sperma.

Gość PoyebanaYestemWiem
Po pierwsze...ja nie wspominałam o oralu :) ale mniejsza z tym... Nawet jesli by tak było.... to nie, nie czuje obrzydzenia. Skoro facet mi sie podoba,spotkamy sie, dobrze Nam się układa,tylko nie Kochamy się :) :P chodzi tylko o miłość... nie moja wina że ani on mnie,ani ja jego... nie kocham :).. ..Powtórzę jesli taka sytuacja miałaby miejsce,nie nie będę czuła obrzydzenia! :)

Gość PoyebanaYestemWiem
Nic nie czuje...hm.... i tu sie mylisz.Darze go tam jakimiś pozytywnymi uczuciami,lecz nie miłością!To na tyle... ;)

Gość dziewczyno naprawde
to faktycznie jestes dziwna. Przeciez ten facet godzine temu mogl uprawiac anala z inna kobieta, a ty teraz bierzesz go do ust. :o poza tym, nie brzydzisz sie jego spermy w swoich ustach? Nie moge tego pojac.

Gość PoyebanaYestemWiem
Laska!! czytaj po 2,3 razy... ze zrozumieniem! pomyśl... i dopiero napisz co chcesz napisać:) Puste to jak nie wiem... pisze jasno i wyraźnie ŻE NIE ROBIŁAM LODA,ALE NAWET GDYBYM ROBIŁA TO NIE BRZYDZIŁABYM SIE... ale nie robiłam :) i wiesz..pilnuj swojego tyłka, ja sie swoim potrafie zająć;P a ponadto... nieznasz chyba słowa ROMANS... i wiesz takim podejściem nigdy nie przeżyjesz takiej historii...;) a żałuj...:P Tyle mam Ci do powiedzenia;]

Gość dziewczyno naprawde
Twoja poprzednia wypowiedz byla po prostu nie zrozumiala. Nie budujesz pelnych zdan, tylko jakies pseudo-zdania, to apropos mojego niezrozumienia Twojej wypowiedzi. Zreszta i tak napisalas, ze moglabys to zrobic i nie czulabys obrzydzenia, wiec to jest dla mnie niezrozumiale. Takze moja poprzednia wypowiedz w pelni sie zgadza. Po drugie, pilnuje swoj tylek, ale skoro zalozylas ten topik to chyba spytac moge? Po trzecie, dziekuje za taki romans :o Wyrzuty sumienia, kac moralny, mowi ci to cos? Watpie.

Temat ciekawy, szkoda, że niektórym brakuje kultury... Jedna rzecz mnie intryguje: skoro tak łatwo osądzać kobiety, to czy o mężczyźnie, który miał wiele partnerek, niekoniecznie z wielkiej miłości też tak powiecie?

Gość PoyebanaYestemWiem
Otuż dziewczyno.... :) wyjasnij mi prosze... jak moge mieć jakiekolwiek wyrzuty sumienia,czy moralniaka? Skoro ja tego chce:) Biore to wszytsko pod uwage i kontroluje swoje ruchy :P Ja sie an to godze,partner też.. to z jakiej paki mam miec moralniaka? Nie..nie mam:) robie to co chce,i nie żaluje... ! :) Żadnej z tych decyzji jeszcze nie żałowałam :) i...nie zamierzam;] Wiesz...mnie np. smiesza wypowiedzi, żałuje że zrobiłam to z NIM a nie z Tamtym... Że nie poczekałam itp. To mnie rozbraja na łopatki, bo przecież nikt nie wie jaka bedzie kolej żeczy i przeważnie jak sie kogos Kocha to mysli się o tej osobie na poważnie,a to że czasem nie wypali..trudno, nikt tego nie przewidzi. I tak moze być z każdym jednym facetem, ale gdy kochasz wydaje ci się że to TEN... a póżniej rozstanie.. i... ''Po co ja z nim to zrobiłam? Czemu bylam głupia'' Te wypowiedzi mnie powalają...

Gość PoyebanaYestemWiem
Moralniaka miałbym gdybym..zdradziła swojego faceta,ale go nie posiadam. Moralniaka miałbym gdybym przespała się z żonatym mężczyzną. Moralniaka miałabym gdybym odebrała tatusia dzieciom. ;) a to że robiłam to z facetem,którego nie kocham jest powód do jakis wyżutów? ee..nie sądze. Kazdy ma inne podejscie do tych i inncyh spraw. :)