Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PoyebanaYestemWiem

Łaaaa....to trzeci.

Polecane posty

Gość PoyebanaYestemWiem
Kazdy ma inne podejscie do życia! :) Kazdy ma swoje zdanie,swoja myśl..swoje zasady:) Ja..jestem jaka jestem,i nie mam zamiaru udawac kogokolwiek by wzbudzić zainteresowanie faceta,czy kogolwiek. Jestem jaka jestem i nikt nie jest w stanie mnie zmienić :) Jestem osoba bardzo spontaniczną,energiczną i optymistycznie patrze na świat! Co ma być to będzie.... :) Żyj chwilą,nie przejmuj się jutrem... moje motto! :) i Powtórze po raz setny WOLE ŻAŁOWAC ŻE COŚ ZROBIŁAM NIŻ TEGO NIE ZROBIŁAM :)

Gość 2226
ty sie za ortografie wez, a nie za seks :o

Gość happy life
......temacik kobiet wyzwolonych?

Gość PoyebanaYestemWiem
Bardzo przepraszam za błedy🌻 ale to wynika z moje szybkiego pisania czasem poporstu nie wcisne jakiegoś klawisza a czasem pisze niezwracając uwagi przez jakie bo...szybko pisze ;)

Gość PoyebanaYestemWiem
Oj raczej tak :) ..wiecie bardzo mnie razi jedna rzecz. Ja facet ma wiele panienek to szczyci się tym z kumplami itp. Co to nie on.... ble..ble..ble a Jak dziewczyna miała wielu partnerów to odrazu dostaje miano dzi...

Gość 2226
tylko uwazaj, zeby przez spontanicznosc i chwytanie chwili nie zlapala hiva albo nie zaszla w ciaze. Pomyslalas o tym? Pewnie nie, w koncu w spontanicznosci nie liczy sie myslenie.

Gość PoyebanaYestemWiem
:) wiesz...jest takie cos jak A-N-T-Y-K-O-N-C-E-P-C-J-A.... :)

Gość 2226
wiesz, ona nie daje 100% pewnosci ani przed ciaza, ani przed chorobami. Zwlaszcza przy oralu. I jeszcze mi powiedz, ze bierzesz tabsy i myslisz, ze cie przed hivem uchronia :D

Gość happy life
mhm,dlaczego taki wulgarne,samokrytyczne pseudo sobie wybrałas?z twoich wypowiedzi wynika samozadowolenie,ale jednocześnie pseudo ,temu zaprzecza...,to albo akceptujesz siebie albo nie,a w twoim wypadku, kobietko wyzwolona polemizowałabym...no więc robisz to bo lubisz i odpowiada ci taki tryb zycia,czy poprostu trafiasz na nieodpowiednich facetów,i potem zachowujesz pozory.....?

Gość PoyebanaYestemWiem
:) Przed hivem chroni gumka ;] Wiesz...nick nie ma tu zadnego znaczenia:) kiedyś go tu uzywałam:P Stare czasy... i tak zostało:P ogólnie nick nie ma z tematem ani ze mną nic wspólnego. :) Powiem tak...póki co,odpowiada mi takie zycie.Bo..nie szukam nikogo na stałe,nie chce sie wiązac chce pożyć wolnością i dać sercu czas na uspokojenie się :) Ale...jak też powiedziałaś nie znalazłam odpowiedniego. A więc..dwa w jednym.

Gość 2226
ale nie w 100% :o co powiesz, jak sie zarazisz, albo zajdziesz w ciaze? Czasem trzeba myslec 🖐️ umiesz?

Gość PoyebanaYestemWiem
a to że antykoncpecja nie daje 100% pewnosci doskonale wiem:) i z tego wynika... że wogole nie powinnam sie kochać,jesli nie chce mieć hiva,albo dzieci! :/ Bo przecież nawet ten mój jedyny,może jakieś choróbsko posiadać... to tutaj nie ma nic do rzeczy...

Gość 2226
sercu dajesz czas na uspokojenie, to moze daj tez czas swojej cipce? I niech twoje nogi wreszcie sie spotkaja.

Gość PoyebanaYestemWiem
2226.... stosuj się do swoich poleceń..i...POMYŚL! :)

Gość 2226
no nie moge, twoje rozumowanie mnie rozbraja :o ale kochajac sie z jednym facetem, zmniejszasz szanse na zachorowanie :o

Gość happy life
carpe diem.....,może masz i racje,ale jednak mega doznania są tylko z ukochanym,jeżeli jest jeszcze ten dreszczyk................skrawek nieba na ziemskim padole,...,w jego ramionach wtulić się ,i zasnąć...

Gość PoyebanaYestemWiem
Słuchaj..zrobiłam to tylko dwa razy,z dwoma facetami bez miłosci. To nie jest codziennosc..nie robie tego ciągle,a to ze czasem sie zdarzy:) no cuż...fajnie było! A i wiesz...moja ci... :) lubi sex,i nie będę jej zabierać tej przyjemnosci .a Ty pomyśl nad swoją i wkoncu daj jej to czego się domaga :P a..wibrator jej najwidoczniej nie starcza, skoro taki agresor się Tobie włączył :)

Gość happy life
2226,ty jakiś hipochondryk jesteś?a jaką masz pewność,że partner skoku w bok nie zrobi,i niespodzianki od niego nie dostaniesz? zycie to loteria co ma byc to bedzie,...,

Gość PoyebanaYestemWiem
..hapyy life :) oj tak zgadza się... nic temu nie dorówna! :) Sex + miłośc = mega doznania Sex - miłośc = przyjemność,zabawa :)

Gość happy life
2226 pozdrowionka :)

Gość PoyebanaYestemWiem
...Witam:) Kolejny dzień i mam nadzieje kolejne opinie:)..

Gość PoyebanaYestemWiem
Eee..no co jest grane:( nikt nic nie powie?

Gość PoyebanaYestemWiem
...odświerzam:P

Gość PoyebanaYestemWiem
Aj...:( widze że topic się traci:(

Gość HeLeNis
Ciekawy temat,ja spałam z 5facetami. Z dwoma z miłości reszta to przygoda i zabawa,nie zaluje