Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozsądna i logiczna

zwrot potrzebuję czasu powinien zostac prawnie zakazany.

Polecane posty

z tego samego powodu kobiety częstują gó.nem w stylu \"nie jestem gotowa na stały związek\" lub \"zostańmy przyjaciółmi\". Za jedno i drugie wnioskuję od dwóch do pięciu:D

Gość cfbcx
do tej listy powinno dodac sie jeszcze - nie wiem - tak wyszlo 2 ulubione zwroty wspolczesnej kobiety. ale nie dziw sie, "portzebuje czasu" to tez lubia gadac. kobiety nie sa sklonne do szczerosci (wulgarnosc i obgadywanie przyjacilek to nie szczerosc) i nigdy nie powiedza prawdy czemu zrywaja itd, woogle nie sa szczere nigdy bo wymyslaja 100 powodow dla ktorych nie powinny byc. moja rada z ktora mi sie ZNACZNIE lepiej zyje od kiedy zmienilem pdoejscie do kobiet to - kazda kobieta jest glupia ,znajdz sobie wiec taka ktora jest w miare ladna - bedzie chociaz idiotyzm rekompensowac fajna doopcia do ruchania, oby tylko nei byla za wredna i dalo sie z nia zyc. mam wlasnie taka laske, fajny charakter, ladna, jak kazda kobieta naiwna i durna, kocham ja, ona mnie i tyle. nie probuj ich zrozumiec to tak naprawde zrozumiec kobiety jest latwo, gorzej zaakceptowac

Gość rozsądna i logiczna
Wiedziałam, że facet myśli pokrętnie. Wyszło na moje jednak. :O