Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elika

Czy jest mozliwosc by po jednym spotkaniu

Polecane posty

Gość elika

chlopak zakochal sie we mnie ? Wczesniej przez kilka tygodni byly tylko rozmowy przez telefon czy komunikator i juz wykazywal duze zainteresowanie . Jak stwierdzil od poczatku wyczul z kim ma do czynienia ( bo z reguly potrafi to wyczuc juz na poczatku) i spodobalam mu sie zewnetrznie tez

Gość elika
pytam bo troche mnie to męczy niby powinnam sie cieszyc bo mnie rowniez przypadl do gustu ale zeby odrazu zakochac sie ? on twierdzi , ze sam nie jest w stanie tego zroumiec , ze to uczucie przyszlo nagle i bardzo daje mi odczuc ze mu zalezy . Chodzi o to ze duzo o tym mowi do tego pieknie mowi . Dla mnie nieco za szybko i troche podejrzanie . Ale pamietam niegdys poznalam chlopaka ktory niby byl zaintersowany a nigdy nie powiedzial mi cos milego np ze ladnie wygladam i tez bylam podejrzliwa :O

Gość greggory
ale o co ci chodzi?

Gość elika
gregory chodzi mi o to czy chlopak moze krecic mowiac ze zakochal sie we mnie juz po pierwszym spotkaniu. On nie zwleka odrazu wyznaje co czuje i dla mnie to jakos za szybko i dlatego nieco podejrzliwie patrze na to

Gość można.....
jest to możliwe... kiedyś sama tak miałam i też mnie to zdziwiło poznałam go na gg.... miliony godzin rozmów, telefony spotkaliśmy się po 1,5 miesiąca i to był jak grom z jasnego nieba, nie wierzyłam ze można tak szybko się zakochać, a jednak... z wzajemnością, oboje byliśmy w szoku co się z nami stało.... myślę, ze się z tego ciesz, a nie zastanawiaj...;-)

hmmm wiem,ze milosc od 1wszego wejrzenia istnieje bo sama to przezywalam:) Tylko,ze ja spotkalam Jego w realu, i to przypadek byl totalny:D A wyscie wczesniej rozmwiali na gg itp. W sumie ja co slow \"kocham cie\" mam dystans ale to juz inna historia:P a Ty temu facetowi powiedzialas,ze Go love?:O Mam nadz,ze nie:P

Gość Baba nie Jaga
Zakochać to się można błyskawicznie, więc to jak najbardziej możliwe, ale zakochanie to jedno, a miłość to znacznie więcej. http://url.bee.pl/TAJEMNICA

Gość elika
mozna w zasadzie powinnam a jednak zastanawiam sie :O widzisz u ciebie byly miliony rozmow a a u mnie tych rozmow az tak wiele nie bylo znamy sie niecaly miesiac i tylko wirtualnie rozmow na gg bylo w tym czasie moze ok 10 do tego kilka razy telefon i po niecalym miesiacuspotkanie tylko jedno spotkanie jak narazie ale szykuje sie nastepne u niego w miescie. Aha zapomnialam ze wiekszosc kontaktu bylo za posrednictwem maili oprocz tych na gg i telefon. On juz w czasie tego kontaktu pisal ze bardzo mu sie podobam byl przy tym bardzo romantyczny a po spotkaniu zaskoczyl mnie mowiac ze sie zakochal i zaskakuje nadal tym jak piknie obrazuje swoje zakochanie . I tak sobie mysle czy on nie ma jakiegos interesu w tym ze tak pieknie o tym mowi

Wy kobiety od razu dopatrujecie się nie wiadomo czego. Ciesz się, że facet cos do Ciebie czuje, że możecie stworzyć coś fajnego. Gorzej by było gdyby tylko z jednej strony zaiskrzyło, a tak to w czym problem? Zamiast analizować ciesz się :)

Gość elika
powiedzialam mu ze go bardzo lubie i tyle no tak rzeczywiscie doszukuje sie drugiego dna ale jestem podejrzliwa bo sypie komplementami i z jednej strony jest mi milo a z drugiej mysle sobie czy on nie kombinuje cos slodząc tyle . na spotkaniu w pewnym moemncie nie mogl oderwac wzroku ode mnie wiec moze faktycznie ...

Gość elika
kiebzan rozumiem ze jestes facetem? fajnie ze sie wypowiedziales bo moglam przeczytac rowniez meskie spojrzenie na problem.