Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olla25***

JESTEM PRZERAZONA!!!

Polecane posty

Gość olla25***

bralam tabletki Harmonet przez 5 dni(przestalam bo bardzo bolala mnie glowa) i w tym czasie uprawialam kilka razy dziennie sex teraz mam 48 dzien cyklu i nie widac miesiaczki a mam PMS . Moje poprzednie cykle to nawet 58 dni ale teraz sie martwie bo moj chlopak konczyl we mnie. jak myslicie jestem w ciazy?

Gość beznadziejna jestes
:-o

Gość olla25***
DLACZEGO BEZNADZIEJNA PYTAM TYLKO

Jak można przesatć po 5 dniach? szczególnie ,ze uprawiałas seks . Masz szanse ,ze jetseś w ciąży. Zrób test.

Gość olla25***
po ok 2 tygodniach mialam krwawienie pod wplywem silnego stresu ale czy to bylam miesiaczka? robilam juz test 2 dni tem wyszedl negatywnie. Dziewczyny jestem przerazona nie wiem co robic

Gość olla25***
jeszcze piersi mi bardzo spuchly ale zawsze tak mam przed miesiaczka

oczywiście, ze mozesz być. nawet po braniu tabletek tylko przez kilka dni po odstawieniu dostaje się w czasie 4 dni okres. Nieźle sie załatwiłaś. Możesz być w ciązy, a nawet jak nie jesteś to sobie burdel zrobiłaś w organizmie.

Gość izzzzzzzzz
Kurde ja jak wziełam Harmonet w pierwszym dniu miesiączki ,po uprzednim zbadaniu przez ginekologa , po pierwszym dniu brania skończył mi się okres.Nie przejmowałam się,ale miesiac póxniej w trakcie okresu wyleciało coś ze mnie okropnego,zemdlałam,byłam pewna ze poroniłam.Poleciałam na pogotowie ,okazało sie że tak naturalnie złuszcza sie macica jak wczesniejszy okres właściwie pod wpływem tabletek zaniknął.Juz wiecej nie wziełam harmonetu,ale miesiac później nie dostałam okresu,lekarz wywołał u mnie go dopiero jakimiś lekami:/Nigdy wiecej hormonów.Do autorki,mysle ze mozesz miec zaburzenia hormonalne,a nie ciąze:/ idx do lekarza:/

Gość OLLA25**
Ale robilam test i wyszedl negatywnie po tylu dniach po spodziewanej @ powinien chyba cos wykazac

Gość OLLA25**
Jak robilam cytologie to wyszlo mi ze mam niski pozim estrogenow ,co wy na to?

Gość izzzzzzzzz
Dostaniesz leki na wywołanie okresu

Gość ilonusia
pewnie rozlegulowalas sobie cykl poczekaj jeszcze troche a potem sie dopiero martw pozdrawiam i glowa do gory