Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uska

jaki znak zodiakalny jest najlepszy w łóżku

Polecane posty

Gość ,.Zullus:)
W sumie tak zależy od człowieka nie od znaku;) Blondi pijesz dalej?:))

a co mam pisać? ja jestem ryby ;p dla mnie kobieta ryba jest najlepsza :D ale to nic nowego ;p każdy swoje chwali ;p Do mnie najlepiej podobno raczki ;p

moj facet to waga - przerobilam kilku, ale to co on robi w lozku jest nie do opisania, ma jakis wrodzony dar hehe poza tym jest tak zaangazowany, ze bardziej sie nie da! Ja jestem koziorozcem, na poczatku lod, ale jak juz sie otworze, nie ma dla mnie granic nie do przeskoczenia, nasz seks jest fantastyczny :D nie ma tabu...

Gość WagaM
NieJestemMila dokladnie, ja jestem mężczyzną Wagą a moja kobieta to Koziorożec, seks jest cudowny i namiętny, nawet trudno to opisać słowami. Ja jej daję uczucie i mega rozkosz, pozycje i silne orgazmy a ona się temu poddaje i to odwzajemnia... Choć jest to ponowna relacja po rozstaniu, nic między nami pod tym względem się nie zmieniło. Ciężko by było o coś lepszego.

Gość Strzelec z wenusem w skorpioni
Pannie znak zodiaku ma mało do tego w jakim zodiaku kosmogramu jest planeta wenus Powiem wam że Ja strzelec z wenusem w Skorpionie zadowoliłem tyle pań :) To ile razy facet chcę zalezy od jego PLANETY WENUS NA KOSMOGRAMIE więc jezeli facet skorpion a Planeta wenus w Raku to jest tak słaby że szok :D Waga? Długo ale nie efektownie Koziorożec? Jej ograzm jest najsilniejszy chyba z wszystkich Skorpion? Mało ale dużo :D? Strzelec? Słaba bierna jedna pozycja ;D Baran? To kobieta 1 shot Wodnik? Ta kobieta wymiękła po minetce WtF? Byk? Dobra dobra :D Lubi taki ostry że masakra :D Ryby? raczej bym to nazwał poematem a nie seksem Rak i Bliźnięta to więcej pieprzą niż są w stanie zrobić

Gość megaja
trzy skopiony juz sprawdzalam i ledwo z nimi( ale zaznaczam pojedynczo) wytrzymowalam bo mi sie tak udalo ze wszyscy jadne te ogorki mieli co mi wkladali do mojej pipuni,a mieli hohohoho a moze i wiecej.ale wtedy bylam glopia i zadnego na stale nie zaczymalam

Gość gość
temat trochę z bajki to tak jak by porównywać gatunki jabłek a wszyscy wiemy że trafiają się i kwaśne i słodsze jedne już dojżałe inne zaś zielone dlatego każdy wedle smaku musi wybrać to co lubi . ponoć wagi są niezłe ale nie wypada mi siebie zachwalać a tyle przeczytałem . Z rybką lub zaraz po rybce (a taurus ) całkiem fajnie sprawa się układa .

Gość champtar
w sprawie jabłek to ja się wypowiadałem by był pełniejszy obraz sytuacji

Gość byczandra
Kobieta byk, facet panna. ;)

Gość gosciowa20
facet strzelec kobieta skorpion. barany to najgorszi kochankowie.

Gość gość
Ja jestem rak :) co o takim powiecie ? :)

Kiedys mówili że skorpion … ale czy ja wiem… sam spod tego znaku jestem :-)

Gość gość
Baran- ogier :D

Gość gość
Tak one są naprawdę gorące.Mam taką i nie zamienił bym na żadną inną lub na młodą skorpioniczkę :)