Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żółta pszczółka

Dziewczyny, ILE MIAŁ WASZ PIERWSZY CYKL PO PORODZIE ??

Polecane posty

Gość żółta pszczółka

Tzn. po jakim czasie dostałyście DRUGI okres.... ile przed ciążą zazwyczaj miały wasze cykle miesiączkowe?? Ja przed ciążą miałam 28-dniowe cykle. Dostałm okres w lipcu po raz pierwszy po porodzie. Miałam dostać teraz 10.08 ale jak na razie to cisza....okresu nie widać ...! jak to było u was?

Gość żółta pszczółka
moż ejadnak ktos napisze :)

ja przed ciaza mialam 27-29 dniowe zaraz po pordzie przez pare mies mialam 36 dniowe, pozniej zeszly na 33 i tak prawie rok, teraz od ok 2 mies mam 29-30 wiec powoli chyba wracam do siebie, a jestem 16 mies po porodzie

Gość żółta pszczółka
Evi, dzięki wielkie za odpowiedź.....już się denerwuję, że tego okreu nie ma.....a zawsze był taki regularny!!!:(

nie martw sie, moj tez przed ciaza byl regularny a nie chcesz mierzyc temp? wiem ze ciezko po porodzie, ale moze warto? jak spadnie temp to znaczy ze \"idzie\" okres :)

Gość żółta pszczółka
racja, ale szczerze mówiąc to chodzi o to, że mi się nie chce ;) choć to by było może i najlepsze..... martwię się tylko czy w drugiej ciąży nie jestm...ale ja taka panikara jestem z natury.... NIECH TEN OKRES JUZ PRZYJDZIE!!!!!!