Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złotkoo

Zagadka!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość matką
ludzie ale zagadki jak dla lomow

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
gdy chodzi, jest żółte, gdy skacze, jest czerwone, gdy pływa, jest zielone, gdy lata, jest niebieskie. co to jest?

Gość gawron bez naszyjnika
A taka jedna Sylwia mówi, że ten duży jest mamą:D

Gość trumna
Duże, żółte i kopie- koparka. Duże, czarne i kopie- cień dużej żółtej koparki:) A co to jest to z tymi kolorami, bo nie wiem:)

no to co z tym, co pływa, skacze i lata? Nie mam pomysłu, co to jest. Oczywiście, że powiedziałam MLEKO!!!!! :D

Gość trumna
Ja też wyskoczyłam z mlekiem:D To z Holandią też jest fajne:)

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
odpowiedź: ja też nie wiem, ale fajnie zmienia kolory :D:D:D naprawdę tego nie znaliście? :)

Gość trumna
Nie mam pojęcia z tym łysym:) Wieczorem, od strony podwórza, na pierwsze piętro domu wchodzi po drabinie złodziej. Spogląda dyskretnie przez szybę do pokoju i w półmroku widzi leżącego w łóżku Johna Smitha, który nie śpi. Spokojnie wyciąga nóż do szkła, wycina otwór w szybie i wchodzi do pokoju. Cały czas patrzy na Johna, a John na niego. Złodziej bez zbytniego pośpiechu otwiera wszystkie szuflady i nagle znajduje małą szkatułkę, a w niej cenne klejnoty, od wielu lat należące do rodziny Johna Smitha. Bez nerwów wkłada je do kieszeni i wychodzi przez okno. Dlaczego John Smith nie reaguje? John, że jest w pełni zdrowy, nie ma żadnych problemów psychicznych, ma w pełni sprawne wszystkie zmysły, nie jest związany, nie zna złodzieja. Teraz zastanów się nad odpowiedzią...

Gość trumna
John Smith jest niemowlakiem:)

:D No jasne! :D:D:D

Gość trumna
Pewien facet jest ubraby na czarno. Ma czarne spodnie, skarpetki, kurtkę, rękawiczki i czapkę. Idzie tak ulicą, na której nie świeci się żadna latarnia, niebo jest zachmurzone, w oknach domów też nie widać żadnych świateł. Z naprzeciwka jedzie czarny samochód z dużą prędkością, z wyłączonymi światłami. Mimo to kierowca zauważył pieszego i zatrzymał się przed nim. Jak to możliwe?

Gość Mieczysław z Nowolipek
Pewien facet jest ubrany na czarno. Ma czarne spodnie, skarpetki, kurtkę, rękawiczki i czapkę. Idzie tak ulicą, na której nie świeci się żadna latarnia, niebo jest zachmurzone, w oknach domów też nie widać żadnych świateł. Z naprzeciwka jedzie czarny samochód z dużą prędkością, z wyłączonymi światłami. Mimo to kierowca zauważył pieszego i zatrzymał się przed nim. Jak to możliwe?

Gość trumna
ten sam pomysł:) znaczy str internetowa:P

Trumna, Mieczysław....to samo źródło? :D:D:D

Gość trumna
A czy było powiedziane, że jest noc?:D