stokrotka2234 0 Napisano Sierpień 14, 2007 Witam serdecznie ;) Mam problem i za bardzo nie wiem do kogo mam sie z nim zglosic. Jestem aktualnie w UK, tuz przed wyjazdem tj ponad miesiac temu zaprzestalam branie Novynette po ok 1,5 roku. Normalnie dostalam okres podczas 7 dniowej przerwy. Bedac tutaj zdecydowalam sie wrocic do tabletek, poszlam do lekarza wypisal recepte na Ovranette, ktore sa odpowiednikiem naszych Novynette. Oczekiwalam na okres, wiedzialam ze moze sie spoznic, bo zmienilam otoczenie, jedzenie, wode, klimat wszystko. W koncu pare dni temu mialam plamienie, ktore wygladalo dokladnie jak moj okres sprzed okresu brania Novynette, zazylam wiec tabletke z Ovranette, jakoze sadzialm, ze jest to pierwsyz dizne okresu. Drugiego dnia tj dzisiaj zazylam druga, ale nie mam plamienia, nie wiem co jest grane, to musial byc okres, ale dlaczego dzisiaj nc nie mam, i czy w tej sytuacji biorac tabletki, jestem zabezpieczona? Martwie sie jak nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jesteś w ciaży Napisano Sierpień 14, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka2234 0 Napisano Sierpień 14, 2007 zartujesz prawda ? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość majaa k Napisano Sierpień 14, 2007 ja uwazam ze wszsytko ok,ja czasami tez mam ze robi mi sie przerwa dniowa w okresie..poza tym odstawiłąs tabletki na jakis czas to tez moze być tego przyczyna, ja na twoim miejscu przez 7 dni stosowałabym jeszcze dodatkowe zabezpieczenie (prezerwatywe)zebyś czuła się 100%pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka2234 0 Napisano Sierpień 14, 2007 :) pocieszylas mnie. Tez mi sie wydawalo, ze to przez wczesniejsze odstawienie tabletek :) Dziekuje w kazdym razie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kefirek 0 Napisano Sierpień 14, 2007 na pewno wszysko OK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach