Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotka2234

Problem bardzo powazny Plizz pomozcie

Polecane posty

Witam serdecznie ;) Mam problem i za bardzo nie wiem do kogo mam sie z nim zglosic. Jestem aktualnie w UK, tuz przed wyjazdem tj ponad miesiac temu zaprzestalam branie Novynette po ok 1,5 roku. Normalnie dostalam okres podczas 7 dniowej przerwy. Bedac tutaj zdecydowalam sie wrocic do tabletek, poszlam do lekarza wypisal recepte na Ovranette, ktore sa odpowiednikiem naszych Novynette. Oczekiwalam na okres, wiedzialam ze moze sie spoznic, bo zmienilam otoczenie, jedzenie, wode, klimat wszystko. W koncu pare dni temu mialam plamienie, ktore wygladalo dokladnie jak moj okres sprzed okresu brania Novynette, zazylam wiec tabletke z Ovranette, jakoze sadzialm, ze jest to pierwsyz dizne okresu. Drugiego dnia tj dzisiaj zazylam druga, ale nie mam plamienia, nie wiem co jest grane, to musial byc okres, ale dlaczego dzisiaj nc nie mam, i czy w tej sytuacji biorac tabletki, jestem zabezpieczona? Martwie sie jak nie wiem

Gość jesteś w ciaży

Gość majaa k
ja uwazam ze wszsytko ok,ja czasami tez mam ze robi mi sie przerwa dniowa w okresie..poza tym odstawiłąs tabletki na jakis czas to tez moze być tego przyczyna, ja na twoim miejscu przez 7 dni stosowałabym jeszcze dodatkowe zabezpieczenie (prezerwatywe)zebyś czuła się 100%pewnie