Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzony dziś na maxa

Moja dziewczyna znów spotyka się ze swoim byłym

Polecane posty

Moja dziewczyna spotyka się za moimi plecami ze swoim byłym chłopakiem. Zaczyna mnie to porządnie wkurzać. Czy wśród kobiet w Polsce, nie ma ani jednej osoby która byłaby uczciwa i lojalna swojemu aktualnemu partnerowi ? Czy znajdzie się taka, która nie kombinuje na kilka frontów, beszczelnie kłamiąc w żywe oczy każdemu z nich że to on jest dla niej najważniejszy ? Nie jestem homo, ale coraz bardziej rozumiem facetów, którzy nie chcą mieć nic wspólnego z kobietami.

Gość ooo ciekawe bo ja..
ja.....mam takie samo zdanie jak Ty, tylko że o facetach !!!! nie ma faceta który by był wierny!

to ja zadam pyt.a czy faceci nie moga byc lojalni itp.??? Ten probpem dotyczy kobiet jak i facetow w takim samym stopniu........nie rozumiem takich ludzi..no moze troszke:P Widocznie czegos jej brakuje w Waszym zwiazku...aha i w jakim stopniu Oni sie spotykaja?? Moze nie chca do siebie wrocic?? Po prostu sie widojsa na gruncie kolezenskim? No nie wiem.......w ogole to moze pogadaj z Nia o tym??? aha i ile juz jetsescie ze soba?:)

Najpierw odpowiedź sobie na pytanie, czy ty sam jesteś i ZAWSZE byłeś kryształowo uczciwy i lojalny. Jeśli nie - popracuj nad sobą, bo wbrew stereotypowi to podobieństwa zazwyczaj się przyciągają :) Jeśli tak - lojalne, wierne kobiety ISTNIEJĄ i to w ilosciach przewyższających popyt ;). Szukaj, a na pewno znajdziesz.

Gość jak widać
jak widać, ani kobiety ani mężczyźni nie są wierni.. smutna prawda

Ale, kurcze, jak jej coś w naszym związku nie pasuje, to niech powie, będę starał się to zmienić. A jak w ogóle jej ten związek nie pasuje to też niech powie, skoro uważa że nie ma on przyszłości, to możemy się uczciwie rozstać (przynajmniej na jakiś czas) a nie takie kombinowanie za plecami. Co do spotykania się, wiem że chodzą na spacery, byli w kinie i na paru imprezach. Ona robi z nim to samo co ze mną. Może nawet do łóżka znów chodzą.

Gość _Kwiatek
daj jej ultimatum-ty albo on, szanuj sie chlopie

Gość lepiej daj jej
po łbie, i rzuć puszczalską scierę :(

Gość pewnie ze sie znajdzie
ja bylam taka i gowno z tego mam, bo odszedl ode mnie. Moze trzeba bylo sie umawiac z bylym, albo bajerowac innych, to by mial mniej pewnosci co do mojego oddania. Nastepny facet juz nie bedzie mial ze mna tak gladko i z gorki ;)

Kopnij ją w d... , a jak tak bardzo silnie mocno ją kochasz, to wiedz że nigdy nie będziesz miał wartościowej dziewczyny dopóki nie będziesz gotowy jej stracić.

Gość olać
olać i jeszcze raz olać. stary ja byłem z czterema kobietami. zawsze wierny, zawsze uczciwy. co mi to dało? to że każda z nich mnie zdradziła i kłamała w żywe oczy. teraz je pierdolę z góry na dół i śmiech mnie ogarnia jak słyszę od kogoś z ich znajomych żebym żałował że nadal nie jesteśmy razem, zwłaszcza że same potem proponowały jeszcze jakieś spotkania a dziś widzę jak płączą wniebogłosy. póki kobieta kpi z uczucia należy ją pierdolić do bólu i olewać bo inaczej nigdy nie zrozumie czym sie różni seks od milości, wiernośsci i szczerego oddania sie tylko jednemu partnerowi. życzę ci powodzenia w znalezieniu porządnej kobiety a nie takiego szmatławca i ścierwa latającego od jednego do drugiego by oddać mu tylko swoją dupę.

Gość to jeszcze nic
Jedna z moich byłych w trakcie naszego związku spotykała się (czytaj: chodziła do łóżka) z żonatym facetem :( . Niestety takie już one są, cyniczne, wyrachowane, niewierne, lecące na kasę i władzę faceta. Jak nie będą się Ciebie bać to cię nie uszanują. Potem, jak dostają to płaczą, ale to najlepsza (a może jedyna) droga żeby zrobić z kobiety człowieka.