Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

Uwaga! Uwaga! Zakładamy Paczkę Znajomych !!

Polecane posty

Gość krychusia
to może wyjedziesz za granicę :) :P

Ja świadomie się odsunelam od znajomych,falszywek nieznosze.A ma friends za grancią.Noi jestem samotniczką z wyboru,aa noi brak chlopa tak w ogole,ale to juz nie z wyboru hehe :)

ja mam jedną przyjaciółkę od serca - ale chciałabym jeszcze jedną ;) a reszta to po prostu znajomi 🌻

Gość małaja
We wrześniu mam egzamin wstępny na studia uzupełniające mgr, mam dość nauki, chciałabym się od tego oderwać. Poza tym chyba potrzeba mi trochę szaleństwa :) Wpisuję się na listę :)

ja za to trochę tęsknię za studiami - przerwałam je i teraz pracuję za granicą, no ale nie narzekam - praca dobra:) książki - moją miłość - też mam, więc jest ok:)

Gość chelka
Ja mialam przyjaciolke przez lata po czym okazala sie wredna zolza i ja skreslilam.Mam paru znajomych ale jak trzeba to niema z kim pogadac :(

Gość noffa
widze ze wszedzie sa wredni ludzie wiecie co ja juz sie tyle razy zawiodlam ze nie potrafie ufac ludziom szczegolnie chodzi mi o dziewczyny...na szczescie sa jeszcze na tym swiecie zwierzatka do kochania,ktore nas nigdy nie zdradza:)

No to ja tak ma,jestem uczulona na ludzi,zwłaszcza tych którzy okazali sie falszywimi. :/ Niezbyt jestem teraz ufna do ludzi/facetow. :/ Nawet chyba tak się stało,że ludzi unikam,bo mnie drażnią czasami.

Gość chelka
...odkad zdechl mi moj kochany pies nie chce innego zwierzatka leeeeeeeeeeeee

Gość noffa
Carinio to masz na odwrot ode mnie..ja jakos wole chlopakow za znajomych moze dlatego ze sa bardziej bezposredi i nawet jak sa wredni to sie do tego przyznaja a nie tak jak dziewczyny knuja za towimi plecami i nie wiadomo o co chodzi i w dodatku to straszne zazdrosnice...

Gość noffa
chelka dobrze cie rozumiem to samo przezylam tylko ze ja mialam kotka...a dawo to sie stalo??? teraz mam psa i na poczatku ciezko mi bylo ale teraz bardzo go kocham po mimo ze same problemy sa z nim:)

noffa,wiesz ja teraz mam więcej właśnie kolegów niż koleżanek. :) Wole jednak teraz towrzystwo facetow,przeciez nie moge ich szufladkowac dlatego bo eks mnie źle potraktował. :)

zeszlej jesieni,akurat wtedy mialam malo czasu bo moja corcia byla malenka i najbardziej zaluje tego ze nie bylo mnie przy nim kiedy zdechl. Prawdopodobnie zostal otruty lub zjadl jjakies swinstwo,straszna panikara i bojaczek byl z tej mojej Sarci dlatego zaluje bardzo ze nie bylo mnie wtedy przy niej,przynajmniej mniej by sie bala.

Oj chelka,biedna twa psinka :( Człowiek tak ma zaprogramowane,ze jak się do czegoś/kogoś przyzwczai a potem straci to przezywamy/rozpaczamy za stratą kogoś kogo kochałysmy.

Gość noffa
a nio widzisz...moze jezcze jest jakas nadzieja ze sa nornmalni ludzie na tym swiecie:)chciaz mi brakuje tkaiej przyjaciolki od serca zeby sobie wlasnie o babskich sprawach pogadac..bo z chlopakami sie raczej nie na np o moich dolegliwosciach w okresie;P

Gość noffa
a i z gory przepraszam za moje przeszle i przyszle bledy w pisowni..tak juz mam:((

noffa,no nadzieje mozna miec,choć z tym akurat u mnie krucho. No,też mi takiej osoby od serca brakuje. :(

Gość noffa
ja mam chlopaka i dobrze sie z nim dogaduje zameczam go nieraz opowiadaniami o kosmetykach itp.. trudno musi sluchac zresztaja wysluchuje np o samochodach:)ehh ale mu sie nie zwierze ze gadlam z jakims fajnym przystojniakiem;P

Gość noffa
chelka.. wiesz moj kotek tez mial na imie sara

Jestem :) ja mam tylko jedną przyjaciółkę. A reszta tez zanjomi :) jedni bliźsi, drudzy dalsi.

Hej hej, hej! Witam wszystkich, melduje sie na tym fajnym topiku :) . Przyjaciół dobrych nigdy za dużo, a ja też czasem mam ochote odpocząć od tych w realu. Internetowa paczka to jest to :)

Cześć wszystkim :) Miło zaglądnąć na topik, gdzie się toczy jakaś fajna pogawędka bez bluzgów ;) Jak widac - jak się robi kwiatki? Bo ja jeszcze się nie nauczyłam :P Niby jestem już zaczerniona, ale świat buźkowy ma jeszcze przede mną wiele tajemnic ;) :P

noffa,no widzisz masz przynajmniej faceta,ja nawet tego nie mam juz,miałam ale poszedl w siną dal. ;) No,ale rozumiem,brak bliskiej osoby,jednak kobiety. krejzol/ko witaj ponownie. 🌻 bijou18 siemka.:) Ide pomyć gary,bleee jak ja tego nie lubie. :P

krejzol,ojjjj pisałam juz w innym topicu idz się wybaw. :) Wypij piwko humor się odrazu poprawi. :)

ja juz oglądałam dziś Tygrysy Europy i piłam wino. Zaraz ide do sklepu kupie cos baaaaardzo slodkiego :)

🌻 🌻 Dzięki za pomoc :) Winko świetny pomysł ;) Ja będę wieczorem robić spaghetti frutti di mare z białym winem ;) Ale słodkiego nie jem, bo jestem na diecie :P Skąd właściwie jesteście?