Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chelka

cellulit

Polecane posty

Gość chelka

Czy komus pomogly kremy na cellulit?Jesli tak to jakie??

Gość to tylko ja.... hihi
polecam jazde na rowerku bo caly czas jestes w ruchu no i oczywiscie dietke a kremy moga byc dodatkiem :-)

Gość grażka_sko
mnie żadne kremy póki co nie pomogły. Ale chciałabym spróbować teraz czegoś nowego, podobno na Polskim rynku są już dostępne doustne tabletki na cellulit? Ma ktoś o tym jakieś informacje?? Koleżanka mi o nich mówiła, ale nawet nie pamiętam nazwy. Coś cellasen czy cellasene ?? jakoś tak. Jakby ktoś miał jakieś info na ten temat to będę wdzięczna.

Ja pozbyłam się tego cholerstwa stosując dietę dr Dąbrowskiej. Stosowałam tylko dietę (same określone warzywa i wybrane owoce + woda, brak używek), żadnych kremów, pastylek, i efekt jest taki, że uciążliwy cellulit zniknął. Uda i pupa u mnie teraz jest idealna. Poczytaj sobie w necie o tej diecie, inaczej ją zwą dietą warzywno-owocową, postem Daniela. Jeśli zainteresujesz się nią, mogę podesłać Ci pdf-a z książką.

No tak, żadna kapsułka nie pomoże jeśli będzie się jadło śmieciowe jedzenie. Niestety trzeba się poświęcić, coś za coś. Ja po „ozdrowieniu” nie wróciłam do starych nawyków. Na codzień jadam dużo warzyw i owoców, piję dużo wody , soki świeżo wyciskane, jem mało mięsa, stosuję peling kawowy. I mija prawie rok jak pozbyłam sie pomarańczowej skórki.

Gość majencja
polecam krem z Dax Cosmetics

Gość nóżka
wiadomo, że to wraca, zwłaszcza jak się nie dba o to co sie je. Nie wiem czy picie wody pomaga, ale te tabletki mogę polecić. Nikt nie odpisał nic o nich, a szkoda. Ja kupiłam na wiosnę dwa opakowania, w wakacje było ekstra. Teraz pewnie też kupię bliżej wiosny.

no właśnie poleci ktoś jakieś tabletki na cellulit? ja wiem że same nic nie dadzą ale zamierzam połączyc wszystko a więc diete,cwiczenia i kremy no i te tabletki...

Gość UP_up_UP_up

Gość UP_up_UP_up

Gość Stary Grzyb
Stosowałam Cellasene, na wiosnę chyba kupię znowu. Ale wiem, że są i inne. Wybrałam te, bo mają badania kliniczne.

Gość staar_me
cellasene mają badania kliniczne?? to znaczy, że tylko one są przebadane i można stwierdzić ich skuteczność??

Gość grażka_sko
no mniej więcej tak to wygląda z tymi badaniami klinicznymi. a poza tym one są bardzo dobrze znane na zachodzie, podobno w ogóle jedne z popularniejszych tabletek

Gość Pulpeciarka_L.
kiedyś stosowałam różne kremy, ale nie ćwiczyłam, nie trudno się domyśleć, że nie przyniosło to żadnych efektów... teraz od miesiąca biorę celasene, kiedyś brałam celstop. ale te co mam teraz są lepsze, nie mam już uczucia takich cięzkich nóg.

Gość zatornikkkk
faceci na szczęście nie mają problemów z cellulitem ;) natomiast moja żona ma. Chciałbym jej pomóc. Ona nie lubi wydawać kasy na tabletki, ale chyba ja w to zainwestuję. Dam jej te tabletki, może to ją nakłoni do jakiegoś wysiłku

Gość Pulpeciarka_L.
w tym wypadku facetom zazdroszczę. Ale mój i tak nie ma łatwo, bo mi kupuje cellasene. Jak go ładnie poproszę to czasem od razu i 2 opakowania mi weźmie :) trzeba wiedzieć jak podejść mężczyznę :P

Gość Grażyna ze szczecina
cellasene nie są najtańsze, ale jak dla mnie bez wątpienia bardzo skuteczne. Rok temu brałam i pozbyłam się cellulitu. Oczywiście trzeba pamiętać o diecie itd, ale tabletki też robią swoje.

Gość anywere you want me 2be
a ja cellasene kupiłam za 107 zł... chyba najtaniej udało mi się znaleźć :) mam zamiar pozbyć się tego świństwa z nóg raz na zawsze :) dziewczyny, każda z nas może być piękna i mieć idealne nogi :)

Gość favorka
Jeżeli mam być szczera, to ja też kiedyś uważałam, że tabletki nie pomogą. Ale później z ciekawości spróbowałam no i udało się. Mniej jadłam, miałam mało czasu na ćwiczenia, ale raz w tyg chodziłam na siłownię. Do tego codzienne masaże i dwie tabletki dziennie. Dziś po celulicie nie ma śladu. Ja nadal o siebie dbam i mam nadzieję, że nie wróci :P

Gość kalamburek
czarna rozpacz bo kremy sa slabe i wychodzi ze musialabym je dluuugo dluuugo stosowac a jakbym przestala to co?wroci pewnie i od nowa zabawa... masaze sabardzo przyjemne ale droogie;/ juz wole na basen chodzic, ladnie sie sylwetka modeluje, te tabletki jakies to tez jest pewien pomysl na pewno tego nie probowalam, ale czy uda sie mnie namowic to nie wiem, roznie bywa...

Gość azizi
ja mam fajny balsam, już miesiąc stosuję. Do tego masaż. Tak sobie myślę, czy do tego wszystkiego nie dodać jakiś tabletek. Widzę, że cellasene mają jakąś w miarę pozytywną opinię. Tylko chciałabym znaleźć gdzieś tak do 110 zł.

Gość LIŚĆ WIERZBY
JA JESZCZE NIGDY NIE SŁYSZAŁAM O DOUSTNYCH TABLETKACH NA CELLULITIS. NA JAKIEJ ZASADZIE DZIAŁAJĄ TAKIE CELLASENE NA POMARAŃCZOWĄ SKÓRKĘ? I JAKBY KTOŚ MÓGŁ TO MOŻE MI NAPISAĆ Z CZEGO ONE SIĘ SKŁADAJĄ?? SĄ BEZPIECZNE DLA ORGANIZMU?

Gość celinca
Nie chce żadnych arabskich kosmetyków :P wystarczają mi póki co cellasene. Dobrze mi idzie, cellulit jakoś pomału schodzi, ja ćwiczę, mam dietę. Nie solę, bo to podobno niezdrowe.

Gość allienn
Byłam niedawno na kąpieli błotnej. Też fajna sprawa. na masaże też chodzę. Do tego jakieś cwiczenia. Może kupię te cella, zobaczę jeszcze ile u mnie w aptece kosztują. Tak czy siak jestem zdesperowana i muszę zrbić wszystko żeby na wiosnę mieć piękne, gładkie nogi!

Gość niedoinformowana1
Przeczytałam gdzieś, że jak się łyka cellasene to powinno się również chodzić na masaże. To usprawnia drenaż limftyczny, co to znaczy??