Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania_2200

MYDŁO SIARKOWE do cery tradzikowej..

Polecane posty

Gość ania_2200

Mam pytanie odnosnie mydla siarkowego. Czy ktos z was go uzywa i jak czesto?? Czy trzeba po uzyciu koniecznie uzyc tonik bezalkoholiwy?? Przeczytalam na innym forum ze trzeba poniewaz moglyby wyskoczyc wypryski??

Ja używam i w sumie daje efekty szczególnie w przypadku dekoltu i pleców, ale dopiero po zużyciu 2 -3 kostek. ja stosuje tonik z alkoholem i nic mi nie było:) aha używam do każdej kąpieli:) pozdro

Gość ania_2200
czy nikt go nie uzywal??

Gość ania_2200
a jak z twarza?? ja od dzis zaczelam uzywac i sie troche boje zeby mi nic innego nie wyskoczylo.. Ale mozna po jego uzyciu uzywac korektora albo jakis kremow??

Gość ania_2200
???

Gość ametria
Używałam, bardzo mi wysuszyło cerę.

Gość ania_2200
ale wyskoczylo wiecej wypryskow??

Gość ametria
Nie, wyskakiwały tak samo jak przed jego stosowaniem, a przy okazji skóra wysuszyła się na wiór.

Gość ania_2200
aha czyli pewnie odradzasz mi??

Gość ania_2200
???

Gość ania_2200
wypowie sie ktos jeszcze???

Gość R.....
ja używam mydła siarkowego cały czas do twarz od 3 lat i od tego czasu moja twarz nie widziała ropnych pryszczy, ewentualnie małe czerwone, które szybko znikają :)

Gość ania_2200
a jak czesto uzywasz?? I czy jakies toniki po uzyciu mydelka?? Prosze o odp

ja używałam go do mycia twarzy i bardzo mi pomógł (stosowałam razem z kremem Lysanel Active). Po kilku miesiącach problemy zniknęły, więc zaczęłam z powrotem używać nawilżającego żelu do mycia twarzy. Mi mydło siarkowe nie wysuszyło skóry - może dlayego, że dość często stosowałam maseczkę nawilżającą.

Gość R.....
używam go 2 razy dziennie, rano i wieczorem, czasem zdarza się że i 3 razy. Nie używam do tego żadnych kremów. :)

Ja mam cere tłusta a jakbym nie uzywała kremu nawilzajacego to też by mi wysuszyło ale efekty jak dla mnie super polecam tez zele loreala . Ale kuracja za 3 zł. ??? to chyba warto .

Gość madziaa19_
a np matujacy po uzyciu mydla moze byc?? A czy mozna uzywac po nim korektora do twarzy??

Gość madziaa19_
;)

Gość R.....
wszystko może byc Madziu ;) Ja pisałem, że nie wyskakują mi syfy ropne :( a tu dziś jak na złość pod nosem, ale to chyba przez golenie, wycisnąłem go i umyłem twarz mydełem siarkowym i nic nie bedzie jutro widać :) Dziewczyny uważajcie na swoje piękne oczka! :) Bo jak dostanie wam się odrobina mydła to cholernie piecze :( :P

Gość skończcie już z tym mydłem
siarkowym. Nie wolno przesuszać skóry trąadzkowej a mydło siarkowe najczęściej ją przesusza! Sposoby naszych babć nie zawsze są dobre...

Gość hgghhg
No jak widać są :P Skoro tylu osobom pomogło. Ja zaczęłam wczoraj, więc narazie efektów nie widać

Gość suurrri
ja osobiscie nie polecam używania go na twarz, fakt przez jakieś tydzień (myłam 2 razy dziennie) efekt był zadowalający ale pózniej skóra zaczeła mi schodzić i piec a trądzik po czasie znów wrócił

Gość lalalaaa
ja jak narazie bardzo chwale te mydelko. Mi pomoglo. uzywam je dopiero miesiac i widac efekty. Jest po prostu super. Myje nim twarz 2 razy dziennie i jest ok. Stosuje tylko krem noscar bo mam przebarwienia a na noc taka masc kupiona na allegro i tez jest ok. Wczesniej bralam tab;letki anty przez 3 miesiace i od tamtej pory mam o wiele ladniejsza cere.

Gość Zuzaaaaa
uzywam mydła od jakis 2 tygodni i efekty sa zauważalne ;) bardzo fajnie zasusza krostki na plecach jak i na twarzy .. mam skóre mieszaną, dlatego po przemysiu codzienie twarzy smaruje twarz tylko kremem bambino i jest ok ;) polecam.

Gość gość
Na trądzik podpowiem kosmetyki siarczkowe od dr Duda. W końcu udało mi się kupić żel do codziennej pielęgnacji po którym czuję że mam oczyszczoną i taką świeżą rzęską skórę i widzę, że te wszelkie wykwity po prostu stopniowo znikają. Żel łatwy w aplikacji dobrze się wchłania w skórę, wystarczy nałożyć dwa razy dziennie – z rana i pod wieczór.