Gość rakusanka Napisano Wrzesień 2, 2007 ..Monika.. --> niestrasz mnie :( :P ja biore novynette. Biore je od roku z przerwami. Ostatnio zpaomniałam wziac 1 pigułke w 2 tyg. mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. POKI CO jestem zadowolona. Na poczatku było super, a po jakims czasie mam wrazenie zem oje libido spadło a z organizmem nic sie nei dzieje, moze cera leciutko sie poprawiła. Jak brałam pierwse opakowanie miałam 10dniowy okres ap otem rpzez cały miesiac plamienia, myslałam ze w zyciu to sie nei skonczy alep otem było ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rakusanka Napisano Wrzesień 2, 2007 Aha i płace za Novynette od 20,50zł do 21,99. chociaz raz mi sie zdarzyło zapłacić 23,50. I to było najwiecej. jestem przerazona cenami ktore tu piszecie o_0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pistacja87 0 Napisano Wrzesień 2, 2007 chlip..chyba trzeba poszukać tańszej apteki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnulka1724 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 ..Monika.. wrzuć na luz.Cieszymy sie razem z tobą że masz synka ale daj już spokój... na każdym forum novynette to piszesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnulka1724 0 Napisano Wrzesień 3, 2007 rakusanka nie każdy ma takie szczęście jak my że tanio płacimy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnulka1724 0 Napisano Wrzesień 6, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja342 Napisano Wrzesień 16, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnulka1724 0 Napisano Wrzesień 17, 2007 kobitki gdzie się podziałyście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja342 Napisano Wrzesień 25, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnulka1724 0 Napisano Wrzesień 29, 2007 muszę stwierdzić że za novynette płacę coraz drożej :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rakusanka Napisano Październik 12, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka86 0 Napisano Styczeń 23, 2008 Hej właśnie poczytałam sobie wasze wypowiedzi,a to dlatego,że chciałabym zacząć brać tabletki,ale nie wiem jakie wybrać :( słyszałam,że po novynette się chudnie,a chciałabym właśnie trochę schudnąc,ale to zależy od organizmu. Choć o tych tabletkach są najlebsze wypowiedzi,ale dalej nie wiem co zrobić czy brać czy nie.GBoję się przytyci :( A mam już 1.5 roczną córeczkę i chciałabym jakoś zacząć się zabezpieczać.Mam nadzieję,że znajdę nowe wypowiedzi od osób używających tabletek novynette Pozdrawiammm :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawa_na_ławę 0 Napisano Styczeń 23, 2008 to czy przytyjesz czy schudniesz nie jest zależne od tego czy wybierzesz Harmonet czy Novynette czy jeszcze inne.. każdy organizm reaguje inaczej... a swoją drogą to nie Ty decydujesz o wyborze tabletek a Twój lekarz.. a jeśli zapyta \"jakie pani chce\" to zmień lekarza.. powinien Ci najpierw zrobić badania hormonalne i na podstawie wyników dobrać tabletki..ale zazwyczaj tego nie robią...to pierwsza kwestia... druga to taka, że novynette mają naprawdę małą ilość hormonów i są przeznaczone dla dziewczyn młodych oraz dla tych które nie rodziły... moja siostra przed ciążą brała cilest a po porodzie lekarz je zmienił na yasminelle..bo po ciąży w organizmie kobiety są inne proporcje hormonów niż przed ciążą... także na novynette bym Twoim przypadku nie liczyła, aczkolwiek ginekologiem nie jestem więc nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnulka1724 0 Napisano Styczeń 25, 2008 myszka86 te tabletki powinny co pasować bo raczej rzadko sie zdarza żeby były nie tolerowane :) a przytycie faktycznie zależy od organizmu: jak weźmiesz to sie dowiesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goralka Napisano Luty 1, 2008 skonczylam wlasnie pierwsze opakowanie novynette i robie przerwe 7 dni ale jest juz dzien drugi a ja dalej nie mam okresu... ile moze sie spozniac? czy to normalne? a przez miesiac kiedy bralam te pigulki mialam czasem delikatne plamienie? cos jest nie tak? czy to norma na poczatku? help! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawa_na_ławę 0 Napisano Luty 1, 2008 sama sobie odpowiedziałaś :o zrobisz 7 dni przerwy.. masz 7 dni na dostanie krwawienia a nie 2 :o:o:o oj ludzie ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach