Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tchi

Czy lubicie swoją pracę?

Polecane posty

Gość Tchi

Czy chętnie chodzicie do pracy czy raczej jest to dla Was kara? Co byście zmienili w swoim miejscu pracy, zeby było przyjemniejsze? Szefa? Pensję? Pokój? Krzesło? Komputer? Piszcie co lubicie w swojej pracy a czego nie!

Gość thai..l.
nie , nie lubię swoich koleżanek w pracy wszystko robią żeby nic nie robić!!!

ja lubię bardzo :) ale marzę o tym, że pewnego dnia pokocham swoją pracę, jeśli będę nadal w tym samym miejscu tylko zmienię trochę obowiązki :)

Lubię pracę, którą wykonuję...lubię miejsce...przestrzeń która mam...nie lubię natomiats bałaganu organizacyjnego, atmosfery, wyzysku i pensji...dlatego wciąż szukam ...

Gość Tchi
A co byście w takim razie zaproponowały, zeby zmienić to co Wam się nie podoba?

ja mojej nieznosze. nie mam zadnego niemal kontaktu z ludzmi, siedze calymi dniami na tym samym krzsle i patrze w ten samo komputer :( no ale coz zrobic... nie wiem czy nie wroce do domu, nie skoncze studiow i nie zostane fizjoterapeuta jak zawsze chcialam za 900zl na reke :)

Ja lubie swoja prace . Nie jest to ta wymarzona , ale jedna z tych o ktorych myslalem. I pewnie zostane w tym zawodzie , tylko zmienie pracodawce z czasem :))

Ja kocham swoja prace. Powaznie. Moze glupio to zabrzmi, ale zupelnie nic bym nie zmienila. Codzien rano z przyjamnoscia wstaje (no prawie codzien, czasem mi sie nie chce wstawac;) ) i ogolnie naprawde uwielbiam moja prace.

Gość lubię swoją pracę
poniewaz jest niezależna,odpowiedzialna,wymaga inicjatywy,kreatywności,pogłebiania wiedzy. Jest samodzielna i w sposob dowolny w zasadzie dysponuję czasem na jej wykonanie. Szeroki kontakt z ludźmi-wpisany w specyfikę mojego zawodu-czyni tą pracę ciekawą,gdyż każdy człowiek w mojej pracy jest inny. Nie jest to praca od - do, przez co jest jeszcze bardziej atrakcyjna. Na zarobki tez nie narzekam:)

Gość butamala
Ja swojej nienawidzę :) Nudna i słabo płatna,monotonia mnie zabija. Marzę o wygraniu 13 mln w totka,moje białe rączki nigdy już nie skalałyby się jakakolwiek pracą :)

Ja moja nawet lubie, choc nie jest to praca mojego zycia. No i czasem dobija mnie lenistwo ludzi, ktorzy ze mna pracuja, ale prywatnie bardzo ich lubie, firma jest rzetelna, a moje prawa przestrzegane. Nie mam zadnego problemu z szefostwem, wszyscy sa pomocni.

Gość ked
Właściwie moja praca i to miejsce pracy były zawsze dla mnie marzeniem... Teraz przeszadza mi niewysoka (nie obiektywnie) pensja, to, że trzeba się non stop dokształącać i "inwestować" w siebie.. Zmianiłabym zarobki, ograinczyłabym biurokrację i administrację, wprowadziłabym lepsze warunki pracy oraz... lepszą selekcję pracowników przed - a w trakcie - przymuszanie innych żeby się nie obijali... Gdize pracujecie?

lubię swoją pracę poniewaz jest niezależna,odpowiedzialna,wymaga inicjatywy,kreatywności,pogłebiania wiedzy. Jest samodzielna i w sposob dowolny w zasadzie dysponuję czasem na jej wykonanie. Szeroki kontakt z ludźmi-wpisany w specyfikę mojego zawodu-czyni tą pracę ciekawą,gdyż każdy człowiek w mojej pracy jest inny. Nie jest to praca od - do, przez co jest jeszcze bardziej atrakcyjna. Na zarobki tez nie narzekam co to za praca?? i gratuluje :):)

Gość lubię swoją pracę
pełnię funkcję kuratora zawodowego dla dorosłych. Jestem po pedagogice resocjalizacyjnej.

Ja pracuje w holenderskim oddziale Boscha, mozna powiedziec, ze jestesm businesswoman ;). Prace mam naprawde rewelacyjna, duzo podrozuje, bardzo dobrze zarabiam, ale czasem naprawde na nic innego nie mam czasu...Mimo wszystko jak napisalam wczesniej kocham moja prace :D

Gość Wrozka84
Ja swoja poprzednia baardzo lubilam, ale glownie ze wzgledu na rewelacyjnych wspolpracownikow i bezposrednia przelozona. Niestety szef byl typowym wyzyskiwaczem, slabe wynagrodzenie, nawet socjalne nie bylo wyplacane, a poza tym ta praca nie spelniala mioch ambicji zawodowych. Problemem byly tez dojazdy. Dlatego ja zmienilam. W tej chwili drugi tydzien pelnie nowa funkcje w innej firmie, ale trudno mi sie zaklimatyzowac, glownie ze wzgledu na sztywna atmosfere. Licze, ze uda mi sie nawiazac lepsze stosunki interpersonalne i wowczas na pewno poczuje sie lepiej, zaakceptowana. Tez mam tu dojazdy, ale ciut lepsza pensje, a i licze na jej wzrost po okresie probnym, a takze wplywy z prowizji. zobaczymy jak sie sytuacja rozkreci.

Gość Tchi
A co byście najchętniej zmienili, żeby było lepiej? Są takie drobne rzeczy, które można wprowadzić do firmy, żeby wszystkim pracowało się przyjemniej, np. nowe krzesła czy monitory, a może pokój socjalny, gdzie razem możnaby było zjeść obiad? Jakie macie sugestie?

Gość babysmama
Ja bym bardzo chciała, żeby w naszym biurze szef wstawił mikrofalówkę. Te zamawiane obiady wykańczają mój portfel! Poza tym wolę sobie zjeść coś zdrowego gotowanego, a nie żarcie z knajpy... Do tego przydałby się dystrybutor z wodą, bo ile można w ciagu dnia wypić kaw i herbat? A tej kranówy bez gotowania się nie da pić...

Gość Toonia
nie lubie bo jej nie mam

sama praca jest lekka, ale atmosfera jest do dupy. pracuje tu od niedawna i mam wrazenie, ze jestem alienowana, poza tym jedna z pracownic mnie nie lubi, a ma wyzsze stanowisko i po spojrzeniach na mnie innych pracownikow widze, ze pod moja nieobecnosc obrabia mi dupe... po prostu chcialabym zmienic caly zespol pracujacy. to, ze jestem tu najmlodsza i od niedawna nie znaczy, ze mozna traktowac mnie gorzej niz innych pracownikow, ktorzy sa na takim samym stanowisku, jak moje!!! :/ poza tym czas godzin za dlugi: 10h dziennie i to od 10 do 20, wiec caly dzien do dupy, nic nie mozna zalatwic. plusem jest net i dosc luzne obowiazki. o niebo lepiej znosilabym ta prace, gdybym siedziala tu zupelnie sama. naszczescie jest to praca tymczasowa.