Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemunie

Orgazm zbyt silny

Polecane posty

Gość czemunie

Mam problem, mam 28 i nigdy nie mialam orgazmu (wiem ze zaczyna sie to bardzo banalnie) ale w moim przypadku jest cos jeszcze... Niezliczoną ilosc razy bylam o krok od tego wielkiego bum, ale jak dla mnie te odczucia zawsze sa zbyt silne, po prosty wrazenia sa tak mocne ze nie potrafie ich zniesc, wyrywam sie i kaze partnerowi przerwac... to samo przy masturbacji - nigdy nie potrafie doprowadzic sie do konca bo wrazenia sa jak dlamnie strasznie intensywne, wprost nie do zniesienia. Co o tym myslicie? Moze ktoras z was miala/ma podobnie??

Gość antologiagrzechu
może dlatego, że masz dopiero 12 lat

Gość czemunie
chyba masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem:P mam 28 lat jak juz wspomnialam :D a w wieku 12 lat nie zajmowalam sie sprawani tego typu, czas skutecznie wypelnialo mi skakanie przez ploty i kaleczenie kolan:P

Gość czemunie
niewydaje mi sie aby to byla prawdopodobna przyczyna mojego problemu :D

Gość anastazjolog
Wszystkie bodźce, doznania są przekazywane to Twego mózgu i to on kwalifikuje czy to jest przyjemność czy ból. Więc może mózg se uszkodziłaś?

Gość taka jakaassss
od razu na wstepie napisze ze NIE, nie mam 12 lat.. a musze Ci powiedziec ze mam podobnie.... odczuwam przyjemnosc, jest super, ale w pewnym momencie tez kaze przestac, choc tak jak mowie jest mi dobrze, no ale nie wiem moze w tym szczytowaniu tak mam i nie moge sie przemoc.. :/ bo nie wiem kiedy to minie... hmm mooze to glupie ale chcialabym wiedziec co czujecie kobietki w czasie orgazmu i przed..

dziwne... troszke.ja tez tak mialam i czasem tak mam ale im lepsze i mocniejsze doznania tym lepszy orgazm wiec nie rozumiem?a sprobuj sie zaprzec zagryz poduszke wbij mu pazury w plecy a poczujesz taka rozkosz jak wytrwasz to ze nawet nie da sie tego opisac...

Gość katioszka rzeczywiscie..
musze sprobowac sie "przemoc" , bo to przeciez odczuwam rozkosz, z tyum ze no... ze tak powiem wije sie, napinam, wyginam...a on jak przerywam uwaza ze robi cos zle i mi sie nie podoba... nawet nie wie jak bardzo mi sie podoba.. z tym ze to takie silne, intensywne,,

Gość nie martw sie
miałam podobnie. ale trzeba sie po prostu przełamac i "dac sie poniesc". dziewczyno! jak juz w koncu pozwolisz sobie na to, to bedzie sitna eksplozja. warto

do nie martw sie, takze to normalne uczucie? i wiekszosc a raczej kazdy przezywa to tak samo? chociaz hmm.. chyba czasami niektore dziewczyny od razu sie przelamuja.. ja do takich nie naleze.. ale noo do niedlugo:D

Gość ulala la
z tym krzykiem i wbijaniem pazurow to wcale nie jest glupie! ja to ci zazdoszcze - juz dawno nie mialam az tak...

az tak?? to jest AZ? to nie jest normalne?:P

Gość ja rowniez tak mam
wiec nie jestes sama