Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość próbkidsd

PRÓBKI KOSMETYKÓW Z VICHY

Polecane posty

Gość próbkidsd

Gdzieś tam btył taki temat, ale nie mam czasu szukać. Dziewczyny, czy wiecie w jaki sposób uzyskać próbki różnych kosmetyków tej firmy? Słyszałam ,że jest niezła, a ja chcę sobie kupić różne kosmetyki od nich, ale są drogie, więc nim kupię chce wypróbować czy np. nie mam alergii na coś. Podajcie stronkę jak wiecie skąd można poprosić o próbki. Na vichy.pl raczej nic nie ma takiego

w aptece mozna poprosic o probki, jesli apteka ma w sprzedazy produkty vichy. i o ile aptekarze nie podprowadzaja tego dla siebie.

Gość szafirekszafirowy
podprowadzaja ja kupuje od lat i chcialabym kupic cos nowego ale prawie niegy nie dostaje wynika z tego, ze inni dostaja tyle, ze nie musza juz kupowac bravo- to wina firmy. powinna to kontrolowac. jezeli daja probki powinni nast dnia przyjsc jako klienci i sprawdzac czy sa rozdawane

ja dostalam probki kiedy kupowalam 2 szampony. i tylko wtedy. vichy to jednak przereklamowana firma jest.

Gość próbkidsd
kurczę, ja w życiu nie kupię czegoś drogiego w ciemno!!! Kupie krem za 100 zł i dostanę wysypki :( Spróbuję poprosić w aptece, a czy możecie polecić coś może dobrego jakąś firmę (której probki można na necie zamówić za friko), która ma dobre balsamy do ciała nawilżające i cos wspomagającego na cellulit?

Gość próbkidsd
Kasiulek, bardzo proszę, napisz JAK zamówić te próbki na dermedicu czy iwostanie, czy napisać do nich po prostu podając adres? Kiedyś zamawiałam próbki, ale juz nie pamiętam jk to robiłam