Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Gwiazdka Mała

Czy można skserować receptę?

Polecane posty

na ksero kolorowym i wykupić leki w dówch różnych aptekach?na recepcie mam 2 opakowania leku a chcialabym kupić 4, czy poznają się w aptece,że recepta była kserowana?

Gość Prezesowa lub
pewnie że tak

Gość tedxdtyf
poznaja,lepiej dopisz obok leku podobnym długopisem x2

To przestępstwo, to raz.A dwa-jesli lekarz przepisał 2, widocznie tyle miało byc .I kropka.

Gość Jakie one słodkie
poznają. I jak dobrze pójdzie, tylko zakwestionują receptę i zgłoszą do lekarza wystawiającego

Gość elineaaaa
nie ma szans zeby nie poznac:o a zreszta to teraz recepty sie wystawia na takim specjalnym papierku:P

Gość Prezesowa lub
najlepiej nic nie kombinuj tylko idz po druga receptę

Gość to jesz
przestepstwo, jezeli odkryja, mozesz miec duze nieprzyjemnosci!

Gość Ona22aaaaaaaa
Cześć. Niedługo dostanę od znajomego lekarza kilka nie wypisanych/ czystych recept z pieczątką=) , jestem ciekawa czy ja bym mogła je skserować? Oczywiście wypisywany lek nie byłby kserowany, bo ja bym sobie sama pisała na tej kserowanej recepcie, po prostu chodzi o to czy może być z papierka takiego rodzaju jak do drukarki?:) Pamiętam jak byłam kilka razy u pewnego ginekologa i on też miał kserowane recepty(nie taki specjalny papier tylko taki do drukarki), tylko wypisywał co było potrzeba. Kupowałam 2x lek na taką receptę i przechodziło, nikt nic nie mówił że nie taki papier jak trzeba. Ale chce się upewnić bo nie chcę mieć nieprzyjemności:) Co o tym sądzicie? No i oczywiście nie chce koledze narobić przypału, bo w końcu robi mi przysługe:) !