Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzuchalska

BRZUSZEK.MAMUSIEK..-

Polecane posty

Gość brzuchalska

czesc dziewczyny mam pytanko kiedy zaczal wam rosnac brzuszek w ciazy/ kiedy zaczyna twardniec? jak to jest z tym brzuchem podejrzewam u siebie ciaze i jestem ciekawa

Gość brzuchalska
czy w pierwszych tygodniech ciazy brzuch twardnieje? jak to jest dodam ze jesli jestem w ciazy to w 4 moze 5 tygodniu

Gość Salomonka
nie twardnieje tzn nie wiem co masz na mysli pod tym pojeciem mi zaczal twardniec jak bylam w..5 miesiacu ciazy i mowili ze to za szybko ale zeby w 5 tygodniu???? w tym czasie co jedynie odczuwalam skurcze jak na okres

Gość brzuchalska
Salomonka dziekuje! ja tak tylko pytam bo kolezanka mi powiedziala ze jednym z 1 objawow moze byc twardszy brzuch jeszcze nie wiem czy jestem w ciazy dowiem sie tego dokladnie za 13 dni bo mam wizyte u gina pozdrawiam

Gość brzuchalska
ale podejrzewam ciaze poniewasz zamiast okresu dostalam dziwnych skapych brazowych plamien ( w dniu okresu) ktore trwaly 10 dni ale nigdy dotad takich nie mialam potem plamienie sie skonczylo i po 4 dniach znow powrocilo na 6 dni dodam ze byly na prawde bardzo skape i nie mialam zadnych boli jak zwykle na okres