Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkk

kupy u 6 miesięcznego dziecka...

Polecane posty

Gość mkk

czy jesli dziecko, ktore jest karmione Bebiko je nowe pokarmy takie jak zupki z miesęm, kaszki i deserki robi ceimne kupy kupki, takie brazowo-zielono-zółtawe to wszystko jest oki,,i malej nic nie dolega, rozwija sie prawidłowo...

Gość MłodaM
Z tego co wiem jest to jak najbardziej normalne. :)

Gość mkk
ufff...bo nie wiem, niektore mamy mówią, że ich dzieci robia tylko żółte kupy,,,

wszystko jest ok :) taka jest reakcja organizmu na nowe posilki :) Problem pojawia sie tylko w momencie jak kupki sa za twrde,pojawia sie na nich krew badz sluz :)

czesc ja mam ten sam problem i martwilam sie ze cos jest nie tak. wprowadzilam nan i zpki plus kaszki i z zoltych wygladajacych jak jajecznica kupek zaczely robic si twradze i zielono zolto brazowe kupy. raz zdarzylo sie ze mala miala zatwardzenie bo az plakalajak sie zalatwiala ale tylko raz. teraz kypki sa nadal w takim kolorze ale miekkie. tez ja nic nie boli wiec chyba jest oki. wiem tylko tyle ze przy nanie moga byc zielone bo zawieraz zelazo .

Gość mkk
no wlasnie,,do 4 misiąca podawałam Nan, a potem zmieniłam na Bebiko,,,i kupy były śliczne...a potem po nowych posiłkach znów zaczeły sie dziwne kolory kup...i dziecko jest zdrowo, przybiera, także na razie sie nie martwie...

Gość mkk
i miała po nowych pokarmach zatwardzenia duże, ale juz sie poprawiło i konsystencja jest właściwa...