Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzopola

JAK MU POWIEDZIEC ZE CVHCE POCZEKAC Z SEXEM

Polecane posty

Gość brzopola

mam chlopaka i jestesmy z soba od dosc niedawna 3 miesiace kiedy czasem czytam wasze posty na kafe to sie zastanawiam ze praktycznie kobieta zawsze oddaje sie swojemu chlopakowi oczywiscie ze z milosci ale ja tak nie potrafie.Zawsze kiedy mysle czy mu sie oddac to przemyka mi mysl ze on raczej nie bedzie moim mezem a ja nie potrafie czerpac przyjemnosc z samego sexu tu musi byc cos wiecej jakies zabezpieczenie na przyszlosc chcialabym by moj sex byl najlepiej tylko z tym jednym jedynym ale prawdopodobnie wszystkie moje zwiazki przez to sie rozpadna bo nie potrafie zyc chwila dodam ze mam 19 lat

Gość ruletkaa
Nie zaczynaj współżycia jesli tego nie pragniesz. Nie ma sensu abyś psuła sobie późniejszy "smak kochania się'. Każdy powinien zacząć współżycie w momencie w którym jest gotowy, i nie ważne czy masz 19 czy 25 lat.

Gość i ja tez...
stracilam dziewictwo w wieku 21 lat-niestety:( marzylam ze bedzie to po slubie z kims kogo pokocham naprawde..niesety stalo sie inaczej i bardzo bardzo zaluje!!!!!!:O to byl najwiekszy blad w moim zyciu!

Gość miałam podobne po
podejście.oddałam sie mojemu facetowi w wieku 20 lat w celu ratowania związku.Od tamtego czasu seks mnie brzydził, miłych wspomnień z nim raczej nie mam.Związek udało sie podtrzymać jeszcze tylko rok.stawałam sie coraz zimniejsza, wręcz zamarzałam.Późmiej długo byłam sama i myślałam sobie że to nie było potrzebne.Byłam w błędzie:) teraz od miesiąca jestem z moim kumplem, z którym znam sie ponad pięć lat i choć oddanie mu siebie przyszło mi może zbyt szybko i łatwo, to już na siebie nie patrze jak na kogoś kto złamał jakąś obietnicę:)Lepiej sie z tym czuje nie mam wyrzutów sumienia po każdym stosunku i baaaardzo to polubiłam.A to tylko dlatego że zawwze wiedziałam ze go hmmm uwielbiam:)(żeby nie powiedezieć narazie kocham).