Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posten

ssanie palcow i pieszczenie stop

Polecane posty

Gość posten

lubie to, ale czesto musze sie niezle nagadac zeby mi laska na to pozwolila

Gość posten
nie moze. Napewno jestem.

Gość na pewno sie pisze osobno

może to zabrzmi banalnie ale kocham pana Zdzisława i jego orientalne rysy i dla niego mogę nawet myć te zrogowaciałe stopy ale w dalszym ciągu nie mogę się przekonać do wzięcia w usta jego krzywego dużego palca u lewej nogi. W samym palcu nie widzę nic niestosownego ale brzydzi mnie z lekka ten pożółkły wykrzywiony i sczerniały od wewnętrznej strony paznokieć......

Gość moze ma laskotki
ja mam i moj facet pieszczoty stop musi sobie darowac bo inaczej kwicze ze smiechu:D

Ja też mam łaskotki, więc co najwyżej może mnie dłonią po stopie pogłaskac i to od czasu do czasu. Inaczej jest śmiech na całego :-)

bo tak w ogóle to mieszkam koło Zgorzelca we wsi Łagów słynnej z wielu mini-burdeli. Czasem wyczekuję pod jednym z takich przybytków i oferuję swe bardzo nieatrakcyjne ciało przechodzącym obok menelom. Zwykle znajdzie się amator mojego otartego do żywego mięsa odbytu i za szklankę wina mogę się trochę zabawić.....

Posten...szkoda , ze ja nie mam takiego partneta, gdyz takie pieszczoy bardzo mnie podniecaja.Mam pytanie ,czy lubisz takze podniecac partnerke w inny sposob?

sync Master- moje stopki sa najpiekniejsza czescia mojego ciala, rozowe miekkie i wypielegnowane, poza tym sa cholernie ksztaltne. Nie wiem dlaczego kazdy facet gdy je zobaczy chce je piescic i zachwycac sie nimi, jestem czasami bardzo zla , gdyz inne czesci ciala mam takze ladne. przyzwyczailam sie juz do tego i nie protestuje kiedy pieszczoty zaczynaja sie wlasnie od stop.

Gość posten
Nie zauważam błędów, ponieważ mam wzrok zamglony ekstazą jakiej doznałam po penetracji drzewcem sztandaru czternastej drużyny zuchowej "Leśne ludki" z Bydgoszczy

Gość vodafone.
mi Maz codziennie po kapieli masuje stopki, gladzi, ugnita:). ubostwia je wrecz, na poczatku mialam straszne opory( bo jak sie moga moje stopy podobac?) teraz jest bosko. ostatnio masaz pol godzinny w goracej wodzie z piaskiem i plynem do kapieli, stopki gladkie:D.

Gość vodafone
A dziś planujemy moczenie w borowinie i smarowanie świeżym kałem :)

Wazna jest technika pieszczot,żeby nie łaskotać a sprawiać niebiańską przyjemnośc.

jakby podszywacz zauwazyl to jest kropka na koncu;p. planujemy, ale zakup glinki czy nie wiem o czym Maz mowil, ale cos lagodniejszego i delikatniejszego niz piasek. bosko! :).

Matylda 33 -> wlasnie, ja na poczatku sie strasznie opieralam( oprocz tego ze o co chodzi ze moje stopy sa tak boskie?) to strasznie laskotalo. ale Kochanie wypracowalo taka technike ze czuje teraz tylko sama przyjemnosc z tego, bez smiechow:).

dokładnie, jak jestesmy po pracy, Maz lezy, udaje ze nie spi, ja przed laptopem, ktory jest na stoliku zaraz przy lozku, to same z siebie laduja na łózku i sie wierca:). Maz wtedy- aaa, rozumiem rozumiem, i pol godzinki masazu gwarantowane:). juz sie wieczora nie moge doczekac..mmm.:).

jacy tam fetyszysci od razu? :). to ze mojemu Mezowi sie stopki moje podobaja to chyba dobrze i calkiem normalne, a ze lubie jak je masuje to jeszcze bardziej jasne.. brr, co Wy wiecie.:).

Gość stópki stópki
Kocham pieszczoty stóp w wykonaniu mojego Słoneczka:) uwielbiam kiedy liże mi palce, masuje i gładzi... odlatuję wtedy zupełnie

Gość Kubcio
Mam problem. Podoba mi się jedna dziewczyna. Jak namówić ją żeby dała sobie popieścić stopy?

Gość paul gałka
ale gira :classic_cool:

Gość buhahahahhalaNLDNAKSS
Zachodowała na nodze Aspergillusa :D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD

Gość paul gałka
umyj tą szkite brudasie :classic_cool: 😡