Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Łebsterka

Juz NIE przyszla TESCIOWA..Nienawidze jej

Polecane posty

ROZSTALISMY SIE PRZEZ JEGO MATKE.od jakiegos czasu jego matka sprawiala mi wiele przykrosci, a zarazem byla tak mila ze az mdlo sie robilo. Przez nią ciagle sie klucimy, zabrala nam wszystko co mielismy- nasze wspolne szczescie, kazala mu wybierac miedzy mna a nia.Nie chcial, ale wybral ja... Chyba sie rozstalismy...strasznie sie rano poklucilismy, wyszedl ode mnie do matki...To chyba koniec Nie nawidze jego matki, mam ochote ja udusic... Musze sie komus wyzalic, bo zaraz wybuchne...

Gość heheheh.......
ja tez nie chciałabym synowej która nie zna podstaw ortografii. Moze najpierw idz do szkoły a pozniej spróbuj jeszcze raz - moze wtedy jak juz bedziesz wiedziec jak sie pisz polskie słowka to cie zaakceptuje

Gość długie wieczory bez pończoch
Dlaczego nienawidzisz tę kobietę, a nie tego maminsynka? Daj spokój, ona beznadziejna, ale on jeszcze bardziej! Znajdziesz innego, DOJRZAŁEGO, który nie będzie potrzebował maminej kiecki, żeby żyć. Z tym tutaj miałabyś piekło, nie życie!

Jesli to madry chlopak, to nie zostawi Ciebie dla matki.. i pogodzicie sie. Bo jesli ona naprawde miesza w Waszym zyciu, to on napewno tez to widzi i bedzie umial wyciagnac z tego wnioski..

Gość niestety synkowie
na wpieprzanie sie wlasnych matek sa ślepi a one mają tylko jeden, za to niezawodny tekst " kobiet możesz mieć wiele, matke masz tylko jedną "

Gość zaraz trupne padem
Trafiacie na niodpowiednich facetow, albo macie niodpowiednie podejscie:O

Gość a nie pomyslałas
że jego matka ma jakiś uzasadniony powód aby cie nie lubić

skoro nie umieja odciac pepowiny.. to mimo, ze moga miec wiele kobiet.. to i tak zostana tylko z ta swoja \"jedyna\" matka.. obudza sie z reka w nocniku, kiedy bedzie juz za pozno na cokolwiek :O chyba lepiej w ogole nie zawracac sobie glowy takimi typami.. :O

Gdzieś kiedyś czytałam, że JEDYNĄ I SŁUSZNĄ decyzją mężczyzny jest wybranie swojej kobiety. Poiwuedziała to jakaś mądra pani psycholog, Mężczyzna musi zrozumieć, że to z TOBĄ A NIE Z MATKĄ zakłada nową rodzinę, Jeżeli nie umie się odciąć od mamusi, to nie będzie dobrym mężem, ojcem, bo zwyczajnie do tego nie dorósł, nie ma własnej tożsamości. Ja też kiedyś spotykałam się z zchłopakiem, który miał taką mamuśkę, i jak zobaczyłam co się nbędzie święcić, to wypisałam się z tego związku zanim wszedł na poważne tory. Jaką bym miała gwarancję wsparcia, miłości, zaufania? Jaką? ŻADNĄ. Obiecałam sobie, że nigdy sobie nie pozwsolę na takie układy, że nie będę miała wspracia męża, bo oni z mamą będą przeciwko mnie. Nigdy sobie nie pozwolę zniszczyć życia w ten sposób. Jeżeli mój facet nie będzie w tej kwestii mądry, to ja będę mądra za nas dwoje.Nigdy się nie pozwolę ugnoić, upokorzyć i stłamsić tylko dlatego, że jakaś kobieta nie ma normalnego podejście do swego syna, a syn nie ma zdrowego rozsądku.

A ta moja niedoszła teściowa to widzę, że teraz żałuje. Jej syn ma 27 lat, dobrze zarabia, a nawet nie czuje potrzeby wyprowadzenia się z domu. Siedzi w domu z mamą i ona teraz zauwązyła, jaką mu zrobiła krzywdę. Próbuje być nawet dla mnie miła i coś tak czuję, że chciałAaby nas wyswatać,ale już nie ze mną te numery. Zrobiła z facetę kalekę życiowego, on nie jest w stanie żadnej decyzji podjąc bez niej, wszędzie razem łażą, na zakupy do kościoła, ludzie się z nich nawalają, że chyba też sypiają ze sobą, Dobrze jej tak, ona widzi do czego doporowadziło jej zachowanie a teraz żeby to naprawić, to na to jest za późno.