Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarenkaaaa

Chcę dzidzię... odtawilam diane-35...kiedy zaczac starania???

Polecane posty

Gość sarenkaaaa

Witam drogie kobietki... Razem z moim ukochanym pragniemy mieć dziecko... miesiąc temu odstawiłam tabletki (Diane 35). Słyszałam, że po odstawieniu tabletek musi upłynąć dość dużo czasu zanim organizm przygotuje się do zapłodnienia. Słyszałam również taką opinię, że powinno się odczekać conajmniej 4 miesiące po odstawieniu tabletek, by dziecko nie urodziło się chore... My od miesiąca kochamy się średnio co drugi dzień i do końca bez żadnych już zahamowań... Może to błąd???

Gość instruktorka
kazdy ma swoj rozum..jedni nie chca ryzykowac a inni ... Ja za poprzedniczka-skoro to swiadome rodzicielstwo to niech juz takie bedzie w caloksztalcie Zrob sobie podstawowe badanka .Cytologie,poziom przeciwcial na rozyczke,test na toxplazmoze i cytomegalie... no i udaj sie do ginka:)

Gość sarenkaaaa
:)

Gość uigig
Ja odstawiłam Diane 35 w styczniu i starania zacznę dopiero za jakiś czas. W praktyce będzie to najwcześniej rok po odstawieniu. Po prostu chcę żeby z organizmem było wszystko OK. Myślę że i ty powinnaś poczekać, np te wskazane czasami pół roku.

Gość tez polecam wizyte u lekarza
ja odstawilam inne tabletki, mnie lekarka kazala poczekac jeden pelny, naturalny cykl - i tak tez zrobilismy. wszystko zalezy od stanu zdrowia, rodzaju tabletek itp.

tez bralam diane35 - niezle mi sie wszystko od nich poprzestawialo. Zrobilam przerwe 9 miesiecy i jestem teraz w koncu 3go miesiaca ciazy. No i tez przed robilam wszystkie badania.