Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupcia123k

Czy z cipka co sie dzieje jak...

Polecane posty

Gość dupcia123k

Czy sa jakies zmiany w cipce jesli jest sie w ciazy..Np.czy ona jest ciasniejsza i boli brzuch po stosunku ??

Gość ojeny
ciekawe pytanie? a czy wargi robia sie bardziej czerwone i wieksze?

Gość bu ha ha aha
cipka :D jak to delikatnie i elegancko ujelas :D

Gość ojeny
jak to jest z ta nasza wagina w ciazy?

Gość bu ha ha aha
ewentualnie pochwa ;)

Gość ojeny
nazywac mozna na wiele sposobow ale jak to z nia jest w ciazy?? ;)

Gość dupcia123k
widze ze nic sie tu nie dowiem :/:/:/

Gość ojeny
no wlasnie szkoa dupcia ja sama jestem ciekawa a widac nikt nas powaznie nie traktuje szkoda!!!

oczywisie ze sie zmienia wargi grubieja i robia sie ciemniejsze bardziej buraczkowe ,u niektorych kobiet zwieksza sie libido,u niektorych zanika.Wydziela sie wiecej sluzu.Sa też zmiany w persiach i aureolach sutkowych

Gość ojeny
a jaki kolor ma sluz? jak sie jest w ciazy

Gość dupcia123k
Hey jakis tam facet ty to gin czy co :) A z moim sluzEm to jest roznie raz mam koloru spermy i taki kleisty, raz mam przezroczysty i leisty a raz przezroczysty klejacy z zabarwieniem brazu ?? Co to mozeam byc a I czesto mnie w srodku piecze!! A co do sexu to mam coraz mniejsza ochote na to nie mam z tego przyjemnisci lecz bol ;( czy to moga byc objawy ciazy !! Dodam ze robilam juz 2 testy mieisac po miesiacy wyszly negatywne okres mialam ale jakis dziwny !! testy negatywne!! Tylko ze znam przypadzie nawet u mojej mamy gdzie okres wystepowal przez 3 miesiace a jednak byla w ciazy !! Pomocy !!! Rany bylam u gina po tabsy anty lecz ci angielscy lekarze nawet nie badaja a przepisujac tabsty nawet nie zapytaja o to co powinni tylko pytaja o bol nog itp

Gość dupcia123k
Niech ktos pomoze plisssssssssssss

szklisty sluz do mlczobialego zalezy od cyklu miesiecznego jeżeli nie cuchnie natomiast z podbawieniem brazowym swiadczy o domieszce krwi (poplamienia)Jeżeli u mamy wystapil okres przez trzy m-ce w czasie ciazy traktuj to jak uwarunkowanie genetyczne.Pójdz do gina

Libido jest rozne u kobiet w ciąży niepokoi mnie to ze masz ból podczas stosunku bo to jak przypuszczam jest powodem ze zaczynasz ich unikac

Gość jak dla mnie bol
podczas stosunku to cos niepokojacego ! moze jakis stan zapalny? idz do lekarza i powiedz mu o tym !

Gość dupcia123k
Do gina moge isc dopiero w pazdzierniku bo u tych angielskich lekarzy nic nie da rady zalatwic!! Wiecie co ja mialam nadzerke i cos na jajnikach rok temu moze to dlatego wtedy terz mialam pieczenie w srodku ?? A co do tych 3 miesiecy i ciazy robilam 2 testy i wyszly negatywne czy mogly sie pomylic????????Kurde obawiam sie !! Teraz dostalam prace a wiec nie chcialabym aby bylo dziecko tak szybko!!Z moim partnerem jestesmy uwazni co do tych spraw ale...Jest jedno zaczynamy przez chwilke bez gumki pozniej ja zakladamy lecz wydaje mi sie ze w sluzie jego tez moga byc plemniki tylko pytanie czy na poczatku czy plemniki wyplywaja w tym ostatnim sluzie przed orgazmem!!Pomozcie!! Z gory dziekuje ze znalazl sie ktos kto potraktowal mnie powaznie:)

Gość dupcia123k
Prosze o pomocu !!!!! Bo teraz jestem w kropce czy w tym miesiacu jesli dostane okres moge zaczac brac tabsy ??? Dzis zrobie test tylko troche pozniej jak sie wyspie bo walasnie wrocilam z nocki ;( I dam zanaC buziaki

Gość dupcia123k
Widze ze juz nikogo nie ma :/ Do pomocy ...!!! Nadal mam nadzieje i czekam na jakies wskazowni

Gość być może masz jakąś infekcję
ja jestem w ciąży, a jak wiadomo, łatwo wtedy o infekcję - i też odczuwam większy ból w środku z tego powodu lekarz powinien dokładnie zbadac cię, wykonac biocenozę pochwy i ph, wtedy mógłby stwierdzić, czy wszystko jest ok

Gość dupcia123k
Sluchajcie( robilam 3 raz test wyszedl negatywny a wiec zastanawiam sie co sie ze mna dzieje?? ;( teraz mam zaczac od nowa brac tabsy ale zastanawiam sie czy bez badania powinnam podpowiedzcie

dupcia,moim zdaniem lepij sie przebadac,poprostu lepiej dmuchac na zimne tak dla pewnosci

Też myślę dupcia, że się przebadać lepiej. Nota bene u mnie testy zawsze się sprawdzały,tzn.jak wyszedł negatywny to ciąży nie było,a jak pozytywny to była. A piszesz że miałaś nadżerkę-to może przez to twoje problemy,mogła się niedoleczyć,albo odnowić,wtedy mogą wystąpić zaburzenia jeżeli chodzi o miesiączkowanie,a to pieczenie,ból podczas stosunku i pobarwiony krwią śluz to nie jest raczej objaw ciąży.

Też myślę dupcia, że się przebadać lepiej. Nota bene u mnie testy zawsze się sprawdzały,tzn.jak wyszedł negatywny to ciąży nie było,a jak pozytywny to była. A piszesz że miałaś nadżerkę-to może przez to twoje problemy,mogła się niedoleczyć,albo odnowić,wtedy mogą wystąpić zaburzenia jeżeli chodzi o miesiączkowanie,a to pieczenie,ból podczas stosunku i pobarwiony krwią śluz to nie jest raczej objaw ciąży.