Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzieeeeeeee

NARESZCIE MAM PIEKNĘ WŁOSY! D

Polecane posty

Gość ludzieeeeeeee

rozjasniałam je wodą utleniona(TAK TO BYŁO GŁUPIE!) ,. ale sciełam je, choc troche rozjasnianych mi jeszcze zostało. Myje włosy barwą - do suchych i zniszczonych, odżywka - czarna rzepa,EVA. nie nosze gumek do włosów, Jak prostuje to używam jedwabiu i hott lissa z loreala. I ... Moje włosy wygladaja - ZAJEBISCIE!!!!!! lepiej niż po żółtym lorealu!!!! :D Nareszcie moge sie chwalic lsniącymi,miekkimi włosami!!!!!!!!! :D wiem wiem chwale sie.. ale kocham moje włsoy teraz :DDD:D

Gość ja tez*
mam male pytanko uzywasz hot lissa i jedwabiu razem?i jakiego jedwabiu uzywasz?

phi też mi coś :P ja prostuję od 4 lat nie używam NIC oprócz szamponu Familinego za 3 zł i odżywki a mam dłuuuuuuuuugie, zdrowe i blyszczące włosy :P :P :P duże znaczenie ma genetyka jak ktoś ma wlosy do chuja nie podobne to chocby nie wiem co robił będą brzydkie zawsze :P :D

Gość ludzieeeeeeee
nie zawsze, uzywam Biosilku za 8 zł. mała buteleczka

Gość ja tez*
a gdzie ten biosilk mozna dostac?

Gość ogfvynjm
ja mam fluid do włosów ,kupiłam u fryzjera to taki płyn do prostowania-slicznie pachnie,a włosy się tak nie niszczą.A jakie jest działanie jedwabiu??

Gość elalalalalal
a co zrobic na wysuszone końcówki??bo ja tez prostowałam ,ale bez zadnego płynu i teraz mam brzydkie:(

Gość ludzieeeeeeee
Ja dostałam w drogeri, natura. do - teoria wiesz, to zależy jaką masz prstownice, Ja mam karbownice ( w tym prostownica) za 50 zł, tandetna, ale prostuje. Jak jeszcze nie wiedziałam ze jest takie cos jak .np. Hot liss. To miałam strasznie suche i zniszczone włosy,

Gość ludzieeeeeeee
do -> ogfvynjm U mnie działanie jest tgakie, ze włosy lsnią i są bardziej proste ( ja mam krecone naturalne), i są miękkie. do ->elalalalalal Wysuszone koncówki,obciąc.Obcinac koncówki reguralnie. Stosowac najlepiej jedwab, odżywki, Dużo jest rzeczy na wysuszone koncówki,

Gość pomózcie jejejje
up