Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeeden

ile spośród kobiet nie miewa orgazmów a ile z was miewa?

Polecane posty

Gość taki jeeden

Czy większość kobiet nie miewa orgazmów lub ma z tym trudności? Na czym w ogóle polegają te trudności?

Gość taki jeeden
Ale też słyszałem, że niektóre kobiety miewają orgazmy ale nie za każdym razem? Czy to od czegoś zależy że tym razem mają lub nie mają czy to kwestia przypadku?

Gość taki jeeden
Matylda, a musiałaś "uczyć się orgazmu"? Słyszałem, że każda kobieta musi się nauczyć mieć orgazm, w przeciwieństwie do facetów, którzy nie musza się tego uczyć.

Gość ja nigdy nie mialam
....

Gość taki jeeden
---->ja nigdy nie mialam A bywasz podniecona? Uprawiasz seks? Masturbujesz się?

Gość muzol
Ja nie miewam orgazmu podczas stosunku , zdarzyło mi się to raz w życiu , mam za to orgazm wtedy , gdy bawimy się z moim mężem inaczej

Gość ja nigdy nie mialam
uprawiam seks, bywam podniecona i nie masturbuje sie

Gość 260*
ja niestety mialam tylko raz w zyciu orgazm pochwowy,a ogolnie to tylko lechtaczkowy,ale teraz nie mam wogole tylko udaje:((((

Gość uyfuyuufdudu
ja nie mam gdy się kochamy choć uwielbiam mojego partnera, on się stara, a ja bardzo lubię seks gdybym wiedziała dlaczego, zrobiłabym coś z tym orgazmy mam tylko wtedy gdy zaspokajam się sama

Nauczyłam się dotykać sama na sobie,odkrywałam tajemnice swojego ciała,to co lubie,co mi sprawia przyjemność,a co nie.Póżniej przszła reszta.

Gość taki jeeden
Nie chodzi mi o to rozróżnianie na pochwowy i łechtaczkowy. Mi się wydaje, że nie ma nic złego w tym, że kobieta nie miewa orgazmu pochwowego jeśli miewa łechtaczkowy. To tak jakby się dziwić, że facet ma trudności z osiągniecięm orgazmu przy podrażnianiu wyłącznie podstawy prącia. Wiadomo, że u faceta to żołądź prącia jest wrażliwa na bodźce a u kobiety łechtaczka. Dziwne jest dla mnie dopiero, kiedy kobieta nie może osiągnąć orgazmu łechtaczkowego. --->>>>>ja nigdy nie mialam Nie myślałaś o tym, żeby się masturbować, poeksperymentować? Może nauczyłabyś się osiągać orgazm? Czy naprawdę Ci nie przeszkdza to, że nie miewasz orgazmów?

Gość kocham się codziennie
a miałam ze trzy razy w zyciu, ech

Gość taki jeeden
----->>>to jest jakiś głupi No nie wiem, ja jestem facetem a Ty? Ale czytałem o tym, że przynajmniej niektóre kobiety musza się nauczyć. Ale w ogóle to czytałem o pewnej teorii, na którą wydaje mi się, że znajduje dowody. Mianowicie, że to zbyt świątobliwe wychowanie, a w rezultacie brak masturbacji w młodym wieku jest przyczyną braku orgazmu u kobiet. Co wy na to?

Gość nie prawdaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość taki jeeden
Nie prawda? Może i nie zawsze ale chyba czasami tak. Nie chodzi tylko o brak masturbacji. Ale jeśli kobiet ma wpojone, że seks jest czymś złym, nieczystym, grzesznym to nie potrafi się właśnie wyluzować podczas seksu i stąd brak orgazmu. To rozwinięcie wspomnianej przeze mnie teorii i co wy na to?

Gość pani wyrocznia
u mnie to zależy od partnera- poprzedniemu na tym zależało i miałam orgazm za każdym razem, obecny ma mnie gdzieś i ani razu przy nim nie szczytowałam. Moim zdaniem to prawda że kobieta uczy się orgazmu sama, albo raczej uczy się jaka stymulacja najbardziej jej odpowiada. Tak czy siak często podpowiadałam partnerom co mi najbardziej odpowiada i podnieca, gdybym nie umiała sama doprowadzić się do orgazmu, nie umiałabym nauczyć tego partnera. Pozdrawiam :-)

Gość taki jeeden
------->nie prawdaaaaaaaaaaaaaaaaaa No to w takim razie co jest wg Ciebie przyczyną braku orgazmu?

Gość ja nigdy nie mialam
no przeszkadza mi to ze nie mam...poza tym kilka razy w zyciu sie masturbowalam i tez nie mialam, bylo mi dobrze, ale to jeszcze nie bylo to...

Gość taki jeeden
--------->nie prawdaaaaaaaaaaaaaaaaaa A tak to sobie nie pogadamy................

Gość taki jeeden
---------->>>>ja nigdy nie mialam To może trzeba poćwiczyć aż do skutku?

Gość sexibebe25
przeciez orgazm jest w glowie nie w cipie:) to nasz mozg decyduje czy bedziesz miala orgazm czy nie. jakie bodzce do niego wyslesz. Jestem doswiadczona i wiem. prawdziwego orgazmu trzeba sie nauczyc a nawet uczyc caly czas bo moze byc lepszy i lepszy

Gość sexibebe25
ja podczas jednej wspanialej nocy mialm 15 orgazmow, to moj rekord:)

Gość sexibebe25
prawda a ty nie wiesz co gadasz masz 15 lat swedzi cie cos w cipie i juz myslisz ze to orgazm, zenada