Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fistaszka

ciąża urojona u psa... jak pomóc mojemu psowi??

Polecane posty

mój piesek ma ciąże urojoną:( ostatnio stosowałam pruski dryl ale nic nie pomogło:( źródłem urojonej ciąży mojego pieska sa szczeniaki mojego sąsiada, strasznie piszczą (bałam sie że sąsiad sie nad nimi znęca ale sprawdziłam że tak nie jest), gdy mój pies słyszy te piski strasznie sie denerwuje i próbuje ratowac te szczeniaki... czy jest jakiś sposób na wyleczenie go z tego?? Czy jak bym mu dała maskotke i nią by sie zają nie zaszkodziło by mu to??

Gość twój pies
jest dosyć dziwny, psy zwykle nie zachodzą w ciążę :o

Gość psowi moze nie mozesz pomoc
ale psu owszem

czy mógł by mi ktoś pomóc i napisać coś na temat?? Jak będe chciała porozmawiać z polonistą to poprostu zaloże taki topik!

Gość a nie możesz
poszukać na forach o zwierzętach? tam jest na pewno mnóstwo informacji na interesujący cię temat...

Gość parowiec
mojej koleżanki suka miała ciąże urojona, az mleko w sutkach bylo. Cos tam jej weterynarz na to doradził, ale nie wiem co. Potem się okazało że piesek ma ropomacicze, po operacji miał guzki w sutkach i niestety go uśpili :(

Gość bo wątpię żeby
tutaj ktoś miał specjalistyczną wiedzę na ten temat...

ojoj, to jutro chyba pobiegne z moim psem do weterynarza:( może i nie maja ale zapytac zawsze można:) z pewnością sa tu osoby które miały takie problemy z swoimi psiakami:) nie wiem czemu akurat na mnie sie tak uwziołeś, ale twoje zgryźliwe opinie mi nie pomagają:(

Gość to nie tyle
zgryźliwe opinie co dobre rady, wpisz w google "forum psy" albo "forum pies" a znajdziesz miejsca gdzie ludzie będą wiedzieć więcej na ten temat... a do weterynarza myślę, że warto się też udać pozdrawiam

Gość kikipdowhd
idz pędem do weterynarza! da na to odpowiednie leki... ja ze swoim nie poszłam i ma teraz raka sutkow :( właśnie przez ciaze urojona, ktora zbagatelizowałam!