Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kręciołek**

KRĘCONE WŁOSY! Kto też ma?? Jak sprawić żeby były błyszczące i lsniące??????????

Polecane posty

Gość kręciołek**

Mam kręcone włosy od urodzenia...jakiś czas temu prostowalam, od dluzszego czasu nosze juz krecone tylko, ale jak sprawić zeby te loki były taki lśniące jak w tych reklamach???????????????????????????????

HEJ ! Ja posiadam kręciołki ;] hyh i tak. przez calusieńki rok je prostowałam i były na wakacje mega poniszczone wyjechałam sobie na wieś i była regeneracja. potem tak. umyłam sobie włoski najzwyklejszym szamponem z Timotei\'a chyba nawet do przetłuszcających to był. potem odżywka do spłukiwania ta z aloesem do loczków z Sunsilka ( ta zielona ), a potem na mokre włosy dałam wosku z Joanny, oczywiście schneły sobie same i były takie piękne i lśniące, a teraz są takie matowe, bo zrezygnowałam z tamtego sposobu i zaczełam je katować pianką z Welli i są ładne po niej, ale je przesuszyła :( i ponownie wróce do poprzedniego sposobu :D polecam !

Gość jakajaka
eee po wosku to chyba słabo schną, czy nie?? mi się po wosku włosy wydają tłuste:o

Gość miki0102
ja tez uzywam wosku z joanny i wlosy wygladaja super zwlaszcza w sloncu:-) tyle ze jak troszke podsuszam i dopiero nakladam na wlosy