Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pumkga

ACTIVE INFANT nosidlo- czy jest dobre?

Polecane posty

Gość pumkga

musze kupic nosidelko al eni wiem jakie:( pomocy!

Gość mamusia anusia
Bardzo prosze wejdz na www.chustomania.pl i tam mozesz przeczytac jak tego typu nasidla zle wplywaja na dzieci,zrob to dla zdrowia swojego dziecka!

Gość pumkga
nie zamierzam nosic w tym dziecko 24/ dobe przeciez

Gość mamusia anusia
Nie bede Cie przekonywac jesli sama nie chcesz.Ja tez przez krotki czas nosilam swoje dziecko w nosidelku dopoki nie trafilam na super rehabilitanta z IMi Dz w Warszawie ktory mi polecil chusty wiazane.Jest to najlepsze rozwiazanie,moj prawie 2latek noszony jest w chuscie.Ciezar ciala jest tak rozlozony ze nawet nie czuje ze mam dziecko na sobie.W chuscie mozna karmic(dyskretnie)nosic na plecach(nie ma mozliwosci zeby dziecko wypadlo)Moj synek potrafi rowniez uciac sobie drzemke w chuscie.Kiedy go pytam-chusta czy wozek?-prawie zawsze wybiera chuste Dlatego polecilam Ci ta stronke,bo tam jest wszystko fachowo wytlumaczone.Ja tylko chce dobra dla Twojego dziecka.Pozdrawiam

Gość didl
podnosze temat

Jesuuu nigdy nie kupujcie tego bawidziewa!!!! Ja zanim dowiedziałam się o chustach (zresztą noszę w chuście), kupiłam ten badziew. Boosz jakie to sztywne, nie wygodne, ogromne. Doskonałe na noszenie prania do pralni a nie do noszenia dziecka! Zdecydowanie odradzam!

Gość niepolecam
Ja kupiłam tak na, mniej więcej ,roczne dziecko( a takie już chodzą) bo moje, wtedy 3 miesięczne ,sie w tym dziadostwie utopiło. Też NIE POLECAM!!!!

zgadzam się z mama anusią i misiaczkową, sama mam chustę wiązaną i wiem jaka to wygoda i dla mnie i dla dziecka carrycot infant to nie chusta tylko nosidło i to chyba najgorsze z możliwych :O jest sztywna i źle układa się w nim maluszek jesli chodzi o chusty ,ta sa dlugie wiazane o diagonalnym splocie ,super podtrzymuja dziecko ,mozna nosic w niej w pozycji pionowej nawet wczesniaki(oczywiscie jesli chusta jest prwidlowo zawiazana) www.chustomania.pl/online/webshop.nsf/0/D94499780EC71A38C12571EE004D6EBB?OpenDocument polecam ta srone :)) a carrycot infant-to chyba Zawitkowski sie wypowiedzial ze to torba na noszenie ziemniakow a nie dzieci.....

Gość didl
ale chusta odstrasza mnie swoja cena i wydaje mi się że jest zbyt skomplikowana w uzyciu i dziecko mi wypadnie