Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juuudytka

prosze o rade którego wybrac faceta

Polecane posty

Gość juuudytka

Mam faceta od 2 miesięcy lecz rzadko sie widujemy gdyż musiałam zmienić miejsce zamieszkania.Dzieli nas 150 km. Tu gdzie obecnie mieszkam poznałam niedawno fajnego chłopaka. Znamy sie od paru dni on wie ze mam kogoś lecz w innym mieście. Kazał mi wybierać pomiędzy nim a tamtym. Co zrobić nie chce żadnego oszukiwać. Tu gdzie mieszkam jestem sama i nie mam nawet do kogo się odezwać. Przypadkiem poznałam tego kolesia co najlepsze to przypadliśmy sobie do gustu. Poradźcie mi co zrobić którego wybrać

Gość /////
to samo miałam napisac , znasz faceta kilka dni i zastanawiasz sie ??? dziewczyno moge zapytac ile masz lat :) nie chce być złośliwa ale miła . Piszesz ze "ten nowy " każe ci wybierać a jakim prawem ? moze znacie się dłużej a Ty po prostu napisałaś "od paru dni " ??? bo jeśli to nie pomyłka to :(

No wiesz? :O Tak po kilku dniach znajomości z nowym gościem chcesz rzucić dla niego kogoś z kimś jesteś 2 miesiące?

Gość juuudytka
Macie rację to tylko parę dni znajomości. Lecz w sytuacji której obecnie jestem ta znajomość mi jakoś pomaga

Gość juuudytka
Jak dla mnie to mogła by być tylko przyjaźń lecz widzę że on chce czegoś więcej.

Gość juuudytka
:-) spoko poprawiłaś mi humor Miałam do niego wczoraj zadzwonić lecz jakoś bez przekonania jestem co do tej znajomości jakby nie ta sytuacja że znalazłam się w obcym mieście sama i to jeszcze muszę tutaj trochę zostać ponieważ odrabiam staż pracy to pewno bym nie zastanawiała się w ogóle. Ale zawsze jakoś milej spędzić weekend z kimś niż sama.