Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznickowawwwww

POWAZNE.. prosze o pomoc..

Polecane posty

Gość beznickowawwwww

w mojej pochwie pojawily sie jakies takie biale grudki.. to jakas choroba?? jutro mam zamiar przejsc sie do lekarza, ale nie bylam zapisana, co zrobic powiedziec by jednak mnie przyjela.. dodam ze to nie prywatny ginekolog

tak, musisz iść jak najszybciej do lekarza bo to pewnie drożdżyca...

Gość beznickowawwwww
drozdzyca?? ja wyczytalam przed chwila ze biale grudki sa obbjawem zapalenia pochwy

ale drożdżyca jest typowa... i objawy takie właśnie jak opisujesz... musisz iśc koniecznie do lekarza. a brałaś jakieś antybiotyki ostatnio? często po kuracjach antybotykowych pojawia sie drożdżyca.

Gość beznickowawwwww
nie, nie bralam.. dawno juz chora nie bylam - na moje szczescie:) ale moj partner piescil mnie oralnie, czy to moglo byc przyczyna?

Gość beznickowawwwww
dodam ze te grudki nie sa "przyczepione", jakbym dotknela je palcem to by zostaly na palcu..

Gość beznickowawwwww
nie, zadnych innych objawow nie mam, wg mnie juz wszystko jest ok, tyle te grudki

hm... gdyby cię swędziało czy piekło to się posmaruj clotrumazolum póki nie dostaniesz się do gina. i jdz dużo jogurtu naturalnego bez cukru :) raz, dwa do gina :P

Gość beznickowawwwww
yyy.. nie no sadze, ze wszystko z jego buzia jest ok.

a skąd możesz wiedzieć, że z jego buzią jest ok... wystarczy, że organizm Twój był bardziej podatny, wirusy, zarazki krążą wszędzie :D

Gość beznickowawwwww
jutro pojde na pewno, ale czy sie dostane.. o to jest pytanie:/ na dodatek spoznia mi sie okres, takz enie za ciekawie.. PS. hehe jogurt naturalny feeee.. nie przepadam, ale no jak trzeba bedzie to sie przekonam. dzieki za pomoc

bakterie, bakterie i jeszcze raz bakterie :P z resztą nie ma co spekulować... i tak musisz iść do lekarza :)

Gość beznickowawwwww
i tak sie wybieralam z tym spozniajacym sie okresem.. takze no, teraz juz tylko jestem mysli ze bedzie miala dobry dzien i przyjmie mnie bez zapisow:)

powiesz, że Cie swędzi :D ze boli i przyjmie :P ma obowiązek :)

Gość beznickowawwwww
lagi - domyslam sie ze jestes kobieta.. tak??

Gość beznickowawwwww
heeh no juz w to nie wnikamy jak wyszlo;) wzapewne jestes starsza ode mnie... wiec teraz jeszcze nastepne pytanko do tej bardziej doswiadczonej.. czy pigulki antykoncepcyjne moga byc niebezpieczne?>?

hm... no wieszwszystkiego nie wiem :D podobno szkodzą na wątrobę... ale w necie wszystko znajdziesz :) ja kiedys brałam bo ginekolog miał w dupie moje zdrowie.. a nie powinnam brać... teraz mam spiralkę i mam spokój :D

też bym sobię chętnie jadła ale raz, że nie mogę a dwa, że ja się nie nadaję bo jak brałam te piguły to w miesiącu nie raz zapominałam wziąć ze 4 albo nie o tej godzinie co trzeba... strasznie zapominalska jestem :)

ja nie mogę bo mam problemy z krążeniem, tak to już jest :D :classic_cool:

a ja z krazeniem wogole nic moge krazyc dniem i noca i wokol wlasnej osi jeszcze dodatkowo :classic_cool::classic_cool::classic_cool:

hehehe ryracz :D ja już sobię naprawiłam... czerwone wino jest dobre na wszystko :classic_cool:

no to znaczy ze wstapilas na wlasciwa droge zycia .......jestem dumny z Ciebie no to ja tez sobie \"naprawie\"....ale nie winem a drinem ....poezja co nie ? :classic_cool::classic_cool::classic_cool: