Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ss..

pierwszy pocalunek

Polecane posty

Gość ss..

po ktorej randce moglabym przyjac pocalunek od chlopaka zakladajac ze podobamy sie sobie nawzajem od poczatku? pierwsza odpada a dalej? czy na drugiej lub trzeciej randce wypada juz przytulic sie i delikatnie pocalowac? wiem ze to przychodzi naturalnie ale tak orientacyjnie

Gość ss..
sprzedawca slonca no tak my decydujemy to logiczne ale u mnie jest sytuacja ze bardzo podobam sie chlopakowi i on sporo mowi o tym jak bardzo chcialby mnie juz przytulic czy pocalowac a mnie jakos dziwnie na pierwszych randkach wiec pytam orientacyjnie czy nie bedzie to nic zlego i nie uzna mnie za latwa

Gość sad-i-am
To czekaj do 10-tej. :O Dziewczyno, ale masz problem. Zacznij się zachowywac naturalnie, bo Cie w końcu ten chłopka rzuci ze względu na koturnowe zagrywki.

Gość ss..
sprzedawca slonca ale on mial juz kobiete w swoim zyciu to dorosly czlowiek

Gość karolinkamalinka
nie przejmuj sie tym co one pisza, zrób to kiedy będziesz miała ochote ale masz racje zeby lepiej sie wstrzymac troche . wyczekaj na jakas naprawde efektowna randke i wtedy

Gość karolinkamalinka
Jak cie za to rzuci to nic nie wart. to musi byc wyjatkowy moment nawet jak on to juz robił wiele razy bo to ty masz sie czuć wtedy najważniejsza.

Gość ss..
sprzedawca ale teraz to juz nie rozumiem o czym piszesz jak dal sie poniesc emocjom, kiedy? karolnika dziekuje za wsparcie

Gość karolinkamalinka
A to będzie twój pierwszy pocałunek w ogóle czy z tym chłopakiem?

Gość ss..
karolinka cos mnie do niego ciagnie ale mysle dla mnie 2 czy 3 randka to za wczesnie ale mysle sobie ze przytulenie to znowu nic takiego bo mnie tez do niego ciagnie ale nie chce by poczul ze jakas szybak jestem czy cos

Gość ss..
bylam juz z kims 2 lata temu ale rozstalismy sie i przez dlugi czas bylam sama teraz poznalam tego chlopaka - dorosly mezczyzna i on od poczatku jest mna zachwycony

Gość karolinkamalinka
Możesz sie przytulic delikatnie na powitanie czy pożegnanie ale nie spieszyłabym sie. Przynajmniej przeciągniesz sobie przyjemność jak poczekasz.

Gość karolinkamalinka
a tak w ogóle to chętnie bym sie z toba zamieniła. ja jestem sama

Gość ss..
karolinka u Ciebie to pewnie kwestia czasu :) a jesli np on bedzie chcial mnie pocalowac to jak sie zachowac ? powiedziec wprost, ze to za wczesnie dla mnie czy nic nie mowic , a odwrocic glowe np kurcze niby blahy problem a jakos tak nie wiem

Gość karolinkamalinka
Może błahy ale sama sie nad tym wiele razy zastanawiałam. Ja bym zrobiła tak że: 1)jak masz ochote ale nie chcesz wyjśc na łatwa to pocałuj krótko potem sie oderwij , popatrz w oczy i powiedz cos w stylu ,, a tego nie było w planie" albo poprostu sie pozegnaj 2)mozesz tez zamiast go całowac to szepnąc mu do ucha ta jak wyżej

Gość karolinkamalinka
może to głupie co pisze ale lepszego pomysłu nie mam , coz ekspertem nie jestem w tej dziedzinie

Gość dziewcczyna szammana

Gość dziewcczyna szammana
Nie ma na to dobrej odpowiedzi, pocaluj kogos jak bedziesz miala ochote. Ja z jednym facetem kilka razy sie spotkalam nawet sie nie calowalam chyba tego chcial ale jakos potem rozeszlo sie po kosciach. Natomiast z drugim ktorego poznalam na imprezie pzytulalam sie , calowalam chcial sie spotkac potem ale ja nie do konca bylam zdecydowana i tez rozeszlo sie po kosciach. Gdybym z 1 byla bardziej otwarta to moze bylibysmy razem a z drugim jakbym sie spotkala kiedy mi proponowal to moze tez cos z tego by bylo. Wiec nie wazne kiedy sie pocalujecie.

Gość ss..
karolinka jednak ciekawe jest co piszesz i chetnie zastosuje :) ale bardziej chodzi mi o sytuacje kiedy on pierwszy mnie pocaluje bo to, ze ja jego pierwsza to jestem pewna, ze nie ja sie nie odwaze pierwsza ... ale jesli bedzie chcial mnie pocalowac i zorbi to nagle bez jakich kolwiek pytan to odwazjemnie ale szybko odstawie dzioba i moze powiem mu to co mi podszepnelas:)

Gość Maciej_19_toruń
Hmm a ile masz lat ? ja mam 20 i sie nigdy nie całowałem...

Gość monyka1
no to nie dziwne , ze sie nie calowales wkoncu małolat jestes