Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka _jak_noc

Ponoc w ciazy sie ladnieje, ja zbrzydlam jak cholera

Polecane posty

Gość Chłopie ale o czym Ty
Nie wiem, co daje Ci prawo wypowiadania się za kogoś innego (tu za naszych partnerów), ale skoro uważasz, że takie prawo masz - pozostawię Cię w Twoim błędzie ;)

Gość To tylko mit że się ładnieje
Co do Heidi Klum, są trzy opcje: - zdjęcie jest sprzed ciąży i porodu, - zdjęcie jest przerobione Photoshopem, - ona jest po chirurgii plastycznej. Proste 🖐️

Gość Walnij się w ten pusty łeb
dokładnie koleżanko, widzisz świat kręci się tylko wokół pięknych dup, seksu itp. reszta to ściema:P nie ma większych problemów na tym świecie

Gość ciaza to zabojstwo dla sylwetk
dajcie spokoj jestescie zalosne nie porownojcie sie do haidi klum bo po rpostu was nie stac na te zabiegi ktora ona robi sobie codziennie hahahaha

Pan powyżej ma ewidentnie jakiś kompleks ;)

ok 14 letni chłopcy, weźcie gazetke zwalcie sobie do podusi i spadajcie spać bo to co piszecie jest po prostu żałosne

Gość To tylko mit że się ładnieje
Pan powyżej jest trollem ;-) Co nie zmienia faktu, że dziewczyny nie dają sobie powiedzieć prawdy... Ech, biedactwa...

Wiesz co ja nie jestem ani w ciąży, ani na razie nie mam takiego zamiaru ale dziękuję że uświadamiasz mnie co się stanie z moim ciałem, wszak znasz je lepiej odemnie....

Gość ciaza to zabojstwo dla sylwetk
nie obrazajcie nas glupie pipy z rozepchana cipą!!!!

Gość To jest po prostu prawda ...
... ciąża = przyspieszone starzenie się ...

Ale jakiej prawdy? Takiej, że ciąża może odebrać część urody, ale nie musi, bo to zależy od dbałości o siebie oraz indywidualnych uwarunkowań? Pewnie, że to prawda, o co kruszyć kopie? Jeśli ktoś twierdzi, że ciąża nigdy nie spowoduje żadnego ubytku na urodzie lub że spowoduje go zawsze i nieodwołalnie, to pieprzy i w jednym i drugim przypadku. O czym jest ta dyskusja właściwie?

nic nie zmienia faktu że po ciąży kobieta może pięknie wyglądać jeśli jej na tym zależe. poza tym wiele kobiet nigdy nie będących w ciąży wygląda dużo gorzej od tych które są już mamami. i jeszcze mam pytanie: dlaczego uczepileś się kobiet po ciąży? napisz trochę o facetach z rozstępami:) tragedia, co nie?

Chodzi o to, że ciąża zawsze odbiera część urody - może nie na zawsze, ale na długo. Zresztą, starzenie się też przyspiesza, co nie zmienia faktu, że kobieta "starsza" wskutek ciąży o te parę lat wciąż może być piękna. Ale nie aż tak piękna, jak przed ciążą :P

O.o ... o.O ... a nawet ... O.O - to faceci mogą mieć rozstępy!? Ech... niemożliwe, no chyba, że u jakichś wyjątkowo grubych gości. To tak jak z cellulitis - wiecie, czemu faceci go nie mają? Bo to brzydko wygląda! :classic_cool:

Nawet jeśli przyjmę Twoją prawdę, to co to zmieni? Nie zdecyduje się na macierzyństwo? Przecież nie. Jestem rozsądna, dojrzała, przy boku mam mężczyznę, który chce być ojcem, nie chłopca. Wszyscy płacimy cenę za upływający czas, za doświadczenia, choroby itp. Zycie :) Nie boję się ruiny po ciąży, to jakiś bzdet. A jakiś rozstęp, czy cos takiego... Nie bądźmy śmieszni, to jest prawdziwe życie, prawdziwe kobiety, prawdziwe uczucia mężczyzn do kobiet, a nie świat panienek z jpg. :) Wymaganie doskonałości od partnera jest żenadą. To działa w obie strony ;)

Gość KILKA SKUTKÓW CIĄŻY
- żylaki na nogach - wysadzony, uwypuklony brzuch z rozstępami - luźna pochwa - obwisłe piersi - starszy wygląd :-O:-O:-O

a faceci nawet bez ciąży też się starzeją, mają wysadzony, uwypuklony brzuch, zakola lub siwe włosy.... i co wy na to?? Napiszecie że faceci wcale nie a kobiety tak?

Wypisuję się z dyskusji, robi się coraz bardziej żenująca. Kobietki zachęcam do nie odbijania piłeczki i pozostawienia naszych chłopców w ich piaskownicy, niech się bawią dalej ;)

Taaaaak, taaaaaaak....... skutkiem niedoleczonej grypy może być zapalenie mięśnia sercowego. pytanie: czy musi? odp: nie!

Ależ ja od nikogo doskonałości nie wymagam! Mówię tylko, że ciąża i poród mają negatywny wpływ na urodę, a zwłaszcza na figurę. Mniejszy wpływ lub większy, ale negatywny. Że jest swego rodzaju wymianą: część urody w zamian za dziecko. Nie neguję faktu, że dla większości zarówno kobiet jak i mężczyzn dziecko jest znacznie ważniejsze niż uniknięcie np. rozstępów. Chodzi mi jedynie o to, że tak się po prostu dzieje. Co do kobiet, które po ciąży wypiękniały - to nie jest skutek fizjologiczny ciąży, ale skutek psychologiczny: o ile wcześniej akceptowały one pewne niedoskonałości własnej urody, o tyle widząc jak bardzo te niedoskonałości uwydatniły się po ciąży przestają je akceptować i biorą się za siebie.

Faceci się starzeją!? Może i tak, ale o ile wolniej... Zdjęcia Putina na wczasach... http://www.pardon.pl/artykul/2267/wladimir_putin_na_rybach ...nie to, żebym był gejem, ale mam wrażenie, że jest to wciąż facet atrakcyjny dla kobiet. Znajdźcie mi 55-latkę atrakcyjną dla mężczyzn, to pogadamy. Starzejecie się szybciej z natury, nie tylko przez ciąże.

Gość ciaza jest zabojczaaa
czego przykladem jest sarita

No dobra, dobra, zrobię to dla Ciebie ;) : Masz rację, że ciąża zawsze odbiera urodę. Masz rację, że kobiety szybciej wyglądają staro niż mężczyźni. Masz rację, że nasi partnerzy uważają nas za brzydule, tylko z litości nam tego nie mówią. Masz rację, że niemożliwym jest piękna kobieta w ciąży i po ciąży. Masz rację... Czy teraz dobrze? Lepiej Ci? Możesz już iść spać w poczuciu spełnienia? ;) To dobranoc, chłopcze. Miłego dojrzewania ;)

Co do Sarity to nie wiem, jak wyglądała wcześniej. Teraz wg mnie jest ładna, ale żeby miało to jakiekolwiek znaczenie dla tego topiku, musiałbym zobaczyć jej fotkę sprzed ciąży, również bez makijażu. Wówczas mógłbym Wam (zapewne) udowodnić, że moja racja jest najmojsza ;-)

na moim podworku jest dziewczyna ktora wpadla w wieku 19 lat minelo 2 lata a ona wyglada jak zapasnik sumo... a taka ladna byla kazdy chcial byc jej chlopakiemm

Gość No wreszcie ktoś się ze mną...
...zgodził -> 23:08 :classic_cool: Nie zgadzam się tylko z tym, że kobieta w ciąży i po ciąży nie może być piękna: owszem, może - ale nie aż tak piękna, jak przedtem :classic_cool:🖐️

Gość zytek
ja jestem facetem, miałem żonę, która była ciasna przed porodem, a po urodzeniu dziecka pozostała tak samo ciasna jak przedtem.Mowie szczerze. Z żoną się rozstałem, teraz jestem w nieformalnym związku z młodsza od żony kobietą. Moja obecna partnerka jest luzniejsza od mojej żony, chociaż nigdy nie rodziła. Tak, tak, zamieniłem ciasną na luźną :P Mało tego, planujemy dziecko! Zgroza, czyż nie? :P To jak ciąża wpływa na kobietę zależy od danej kobiety, od indywidualnych predyspozycji....sa kobiety, które mogą opychać się kalorycznym jedzeniem i pozostają szczupłe, a kobiety będące na ścisłej diecie tyją...kwestia indywidualnych cech jednostki. Tak samo jest z ciążą. jeśli kobieta ma dobre geny, to może się tak zdarzyć, ze ciaża nie pozostawi śladu, a inna kobieta po ciąży będzie wygladała na starszą o 10 lat. Kobiety "dzieciate" mogą być bardzo atrakcyjne. I to cholernie :) Ale są też i pasztety. Poza tym nie jest tajemnicą, ze w ciąży kobieta przechodzi przez burzę hormonów, ciaza niejako oszukuje jej organizm, że jest on młodszy niż w rzeczywistosci. Tak wiec czasem ciąża ODMłADZA. A tak na marginesie nie znam kobiety, która uwazałaby Putina za atrakcyjnego mężczyznę... A moja 57-letnia sąsiadka jest tak atrakcyjna, ze marzę aby moja obecna partnerka tak dobrze się trzymała, jak będzie w jej wieku. :)

zytek ---> Amen ;) Myślę, że postawiłeś kropkę nad "i", choć chłopców i tak nie przekonasz, że oprócz czerni i bieli są jeszcze odcienie szarości :) Dobranoc.

Gość zytek
Mam nadzieję, ze chłopcy sami zrozumieją jak dorosną i nabiorą trochę doświadczenia... życiowego, a nie zasłyszanego na studenckim korytarzu :D Pozdrawiam!