Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

delilaght

kto z Was pisze książkę i jak to robi?

Polecane posty

napisac ksiazke to moje marzenie. ale jakos nie mam albo weny albo mobilizacji:O na razie pisze jedynie pamietnik(choc ostatnio go zaniedbalam) i listy do samej siebie (cos jak pamietnik, tylko ze kazdy list moge przeczytac dokladnie 10 lat po jego napisaniu), chce tez wreszcie zacZac pisac bloga

Gość ___rodzice__
Wiek przedszkolny to szczególny okres w rozwoju dziecka. Do 6 roku życia następuje rzeczywisty rozwój mózgu. Im młodsze jest dziecko, tym szybciej przyswaja nowe informacje. Im później je przyswoi tym dłużej będzie trwał ten proces i będzie coraz trudniejszy. Niestety często nie zdajemy sobie z tego sprawy. Dlatego chcemy Państwu pomóc i zaproponować zestawy, pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Zestaw nr 3 to pond 150 literek i znaków o wysokości 5 cm do samodzielnego przyklejenia na blok techniczny, ( blok nie wchodzi w skład zestawu). Idealna pomoc do nauki alfabetu, pierwszych wyrazów, prostych zdań. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. http://allegro.pl/literki-do-nauki-alfabetu-czytnia-zestw-3-i1313276713.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-nr2-i1313720175.html http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-zestw-nr-1-i1313720239.html

Gość hagen
a ja pisze ksiażkę o braciach mordercach którzy popełniają każdy inną zbrodnię a co za tym idzie ukazując kazdą zbrodnią jakiś jeden błąd w życiu człowieka, piszę książkę taką skłaniającą do myślenia ale z niejednoznacznym poczatkiem i nie jednoznacznym końcem

Gość jagoda leśna
ja piszę o uczuciu dwójki ludzi z poukładanym życiem i rodzinami, uczuciu tak mocnym i pięknym co i niszczącym i raniącym. Taka niby prosta opowiastka ale z wieloma podtekstami i wątkami pobocznymi.

Gość Angaaaa
Ja pisze . Tz. miala to byc krodka opowies ale tak mnie wciagnela ze mam 10 stron . na kompie jak narazie . I mysle ze ja opublikuje jak cos gg : 31280626

Gość Angi$
Pisze ksiazke oparta na moim zyciu .

Gość Jedyny
Szukam dziewczyny do napisania i wydania razem książki gg 6004001

No to ja jestem chętna do pisania, jeżeli ktoś chce oczywiście na współkę;p Teraz się zajmuję już tym zawodowo, także no problem. Sorrki za roczną przerwę, ale cierpię na chroniczny brak czasu;/

Gość Podapie się
Przeczytaj książkę - I W OGÓLE.

Gość rw2010
Szukamy Autorów i Autorek! Nowopowstały poratl self-publishingowy RW2010.pl szuka autorów. Jeżeli któraś z pań jest już gotowa pokazać swą twórczość szerszej publiczności - gorąca zapraszam i zachęcam. Joanna Łukowska

Gość Ten ; P
Ja piszę , już drugą część : D Piszę o wampirach , wilkołakach i o magach xD . Jak to się robi ? sam nie wiem , mam wenę , wchodzę na lapka i piszę ; P fajnie by było gdybym mógł to dać specjalistą ... ale nie wiem od czego zacząć w tym kierunku ; )

Gość a ja pisze o ludziach
którzy jadą pociągiem - ale nic więcej nie powiem. W każdym razie w tym pociągu......

Gość Piterson
Tak piszę książkę. Przyczyniam się już drugi raz do jej napisania. Książka o gatunku fantasy. Nie wydałem jeszcze żadnej z moich książek, ze względu na mój młody wiek.

Gość tez sie odchudzalem, ale to ni
pisze ksiazke naukowa tez sie liczy?>P wymyslam sobie cos ciekawego i pisze o tym wydrukuje i bede mial ksiazke wlasna, pochwale sie kolega i kolezankom

Gość Ognistaa
Ja zbieram się do pisania książki fantastyczne która zajmie mi dużo czasu.Ja czasem nawet inspirację biorę od innych,nie że od nich zgapiam,tylko kiedy jadę tramwajem zawsze,za każdym razem przysłuchuję się innym o czym rozmawiają przyglądać się ich wyglądzie charakterze.Zamierzam zebrać rożne pomysły akcje i złożyć w całość.Bardzo bym prosiłam o pomoc...

Gość Narek21
UP Mogę Ci pomóc :) Dużo piszę, aktualnie jestem w trakcie 5, albo 4 książki ;)

Jak chcesz to oczywiscie będzie można pomóc. Ja na dzień dzisiejszy piszę codziennie coś tak praktycznie już od ponad trzech lat;p Pisz, to się coś wymyśli.

Gość TheBiedro
Ja piszę. Coś o morderstwach, z życia wzięte. giną moi bliscy przyjaciele. mam napisany już 1 rozdział. Fajnie by było, gdybyście mi to ocenili, czy się nadaję do takiego pisania. jak coś podawajcie emaile podeślę 1 rozdział :]