Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrajnyyyyyyyyyy

gdybym na glos powiedzial co mysle o kobietach to zostalbym wysmiany i zamkniety

Polecane posty

Gość skrajnyyyyyyyyyy

w zakladzie psyciatrycznym i odizolowany od spoleczenstwa

Gość skrajnyyyyyyyyyy
prawda jest przerazajaca

Gość skrajnyyyyyyyyyy
nie mam z kim

A tak wogóle to o co ci chodzi?? Zakładasz topic i nic nie chcesz wyjaśniać. Dziwny jesteś!!

Gość skrajnyyyyyy
Każda kobieta ma w sobie troszeczkę zdziry....

Gość skrajnyyyyyyyyyy
Różnica między kurwą a „przyzwoitą” kobietą polega na tym, że kurwa podaje ścisłą cenę, a „przyzwoita” kobieta nie zobowiązuje się żadną cyfrą i stara się wyciągnąć od ciebie ile tylko się da. Jeśli postanowiłeś nie zdradzać żony, najtrudniejszym jest pogodzić się z myślą, że już nigdy (dreszcz mnie przejmuje od tego słowa) nie odczujesz podniecenia nową pizdą. Istnieje „nigdy”, na które nie mamy wpływu i powinniśmy się z nim zżyć: „nigdy” młodości, „nigdy” urody. A już przysięga wierności to nasza wola. Niewinnemu młodzieńcowi łatwo jest dotrzymać tej przysięgi, a to dlatego, że jebanie wcześniej dla niego nie istniało i jest nagrodą za wierność. Ja jednak wiedziałem, że pizda dostępna jest za pieniądze i pożądanie, a nie tylko za wierność. Mój tryb życia zmienił się tak nagle, że byłem jak ryba wyrzucona na brzeg, która, być może, jedynie w pierwszej chwili doznaje przyjemnego odczucia ciepła promieni słonecznych. Po chwili zaś traci oddech. Małżeństwo stało się dla mnie potworem, który zwabiał dostępnością i prawowitością pizdy, a potem rutyną zabijał pociąg do niej i z pomocą przysięgi wierności nie dawał ożyć pożądaniu innych pizd.

Gość skrajnyyyyyyyyyy
baby to chuje

Gość skrajnyyyyyyyyyy
Swoje kurwy pamiętam nie mniej wyraźnie niż salonowe piękności. Każda kobieta szczytuje na swój sposób, każdej towarzyszy niepowtarzalna bajka pizdy, a chuj stopniowo zaczyna odczuwać i doceniać te różnice. Ze znudzeniem jebiąc ślicznotkę, mogę wspomnieć pizdę brzyduli i rozmarzyć się o niej. Jak po czymś takim można powiedzieć, że brzydula jest gorsza od ślicznotki? Z punktu widzenia estetyki, opinii publicznej, ślicznotka cieszy mnie bardziej. Posiadanie jej powoduje zawiść u innych i napełnia mnie dumą, lecz uczucia te nie odnoszą się w żaden sposób do chuci. Jako młodzieniec byłem oszołomiony cudem pierwszej pizdy i w pośpiechu ogłosiłem jej posiadaczkę bóstwem i poprzysięgłem wierność. Było to bałwochwalstwem, pogaństwem. Ikon dużo, a Bóg jeden.