Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lujza.....

nie znoszę gdy brzydki facet mnie podrywa

Polecane posty

Sram.:classic_cool: PS mogłem napisać "A co się robi w wychodku?", ale pewnie część by wskazała na onanizm i takie tam:o :classic_cool:

Gość BeznadziejnaOsobaZnormalniała
Mrk3 Ty facecie :O

ja powiem tyle--> mnie tylko tacy podrywają..;] i dlatego juz uwazam ze nic mnie w zyciu dobrego nie spotka..Gdyby jeszcze byli fajniii to sie rozumie ale to jakies parapety ;/

Gość taka-jedna-wredna
bo życie jest paskudne :P nie miewam dobrych dni :P

Gość On sam pewnie
wygląda jak kupa dlatego siedzi na tym forum, jak my wszyscy :O

No co? wolne dziś nie? Chyba że zap...dalacie na zmywaku, albo u Araba na warzywach, w UK:classic_cool:

trzeba przyznać ze mrk jest dośc inteligtny (co o niczym nie swiadczy doda też ma wysokie iq ) i ma gadane i nie chciałabym z nim wejsc w konflikt :O :P

qwertz przykro mi :( z takimi lepiej nie zaczynać bo sa nieobliczalni dobrze ze to tylko wirtalny swiat ;)

Gość gjhngf
Masz rację,bo ty jesteś rasowy cham ze wsi-wnioskuję z twoich żałosnych postów.A tak w ogóle to ile masz lat?Bo styl twoich wypowiedzi pasuje mi do trzynastolatka :O

🖐️ lecę Paręnaście km do przejechania. qwertz nie podlizuj się i nie deprecjonuj sztuki - a nawet dwóch sztuk. Wszak biust występuje parzyście, nawet u Dody. Chciałybyście possać jej sutki?:classic_cool: No dalej, bez krępacji, każda normalna kobieta ma fantazje lesbijskie:classic_cool:

jednak cofam to o jego inteligencji :o

A ch... cię to obchodzi ile. I zamknij w końcu gębę, bo mnie zirytujesz i pojadę zdenerwowany, a wtedy przekraczam prędkość i w ogóle jest słabo, bo dużo policji na drogach. Pojęła? 🖐️

Gość gjhngf
Zowu beznadziejny tekst :O Wydaje ci się że jesteś zabawny? :O

Beznadziejna osobo, żaden facet nie przejmie się jeśli powiecie, że jest głupi, mało inteligentny itp:classic_cool: (przynajmniej normalny facet:classic_cool:) Jak już, to pisz że mam małego ch..ja i pewnie jestem impotentem, obiecuję że się powściekam w samochodzie:classic_cool:

Gość ma na 100 ma
:-p

a czy ja wystęuje w liczbie mnogiej ? :O jedz mrv już lepiej spokojnie bo Ty chyba jestes napakowanym sterydami rozbuchanym hormonami chlopakiem niech dzisiaj już wszysdzy dojada zywi na miejsce 🖐️

Gość pamietacie
o czym byl topik??:p

:classic_cool: A podobno liczy się uczucie:classic_cool: Tyle, że widzę że znalazłyście nawet jednostkę do mierzenia wielkości tego uczucia - centymetry:classic_cool: Zakłamane krowy morskie:classic_cool: Lecę🖐️

Gość gjhngf
Chłopczyku pewnie niedawno dowiedziałeś się od kolegów w szkole że to maleńkie coś co masz między nogami nazywa się chuj i teraz kozaczysz :O

Gość o brzydkich facetach
jak MRK3 :-P potem sie okazało ze MRK jest inteligentny a le mam małego penisa,potem ze ma samochód,ale ten stoi w garazu bo MRK boi sie policji i jęździ pociagami,zaczepiając co bardziej przystojnych konduktorow przy toalecie :classic_cool:

Gość Nie mam pojęcia co to za jeden
ten cały MRK-3. Jakiś nowy pajac na forum. Wystarczyło przeczytać jeden jego głupi post żeby mnie wkurwić. Trzeba tępić takich błaznów. Siedzi to to. Nie ma żadnego celu i sie produkuje jakby tu błysnąć gównianym dowcipem. Zupełnie jak Beznadzieja osoba i ta cała Lusesita Milagros czy jak jej tam.

Mój Pytong jest wielkości maczugi Herkulesa! Ale nie zapraszam na wizję lokalną, bo nie jestem rozwiązły, tylko stały w uczuciach i o romantycznym usposobieniu.

Gość ten caly MRK-3
to klon idealisty:o

Gość Nie mam pojęcia co to za jeden
W poczuciu wagi mojej sekretnej misji, owijam sobie krocze taśmą do klejenia tapet a na głowę wciskam XIV-wieczny hełm halabardnika z Cesarstwa Trapezuntu i tak zamaskowana straszę wróble na parapecie budki dróżnika przy linii Tłuszcz-Małkinia.

już od razu beznadziejna osoba przez Ciebie mrv mnie wyzywja :O :P

Gość gjhngf
MRK-3 się wystraszył i zabrakło mu weny :P A ty beznadziejna co tak przeżywasz?To jedyny osobnik płci męskiej (ale mu pochlebiłam :D) z którym zamieniłaś parę słów? :P