Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfhghrtj

Chyba ja sploszylem...

Polecane posty

Gość dfhghrtj

Dzisiaj spotkalem sie z kilkoma dziewczynami z ktorymi umowilismy sie z kumplem ze sie poznamy:) Mialem juz wsrod nich jedna na oku, gadalem na gg glownie z nia zeby zainicjowac to spotkanie. Przyszlo co do czego poznalismy sie pogadalismy sobie, ale nie zblizalem sie specjalnie do "tej mojej" bo w towarzystwie jej kolezanek czulem sie jakos taki skrepowany bo wiedzialem ze zaraz wszystkie zaczna na mnie patrzec:) Gdy juz wrocilem do domu od razu siadlem na gg i zaczelismy gadac, m.in powiedzialem ze fajnie nam sie gadalo i.. spytalem czy mialaby ochote spotkac sie ale juz bez kolezanek:) napisala mi ze niedawno zaczela sie z kims spotykac i ze nie bylo by to fair z jej strony. Nie wiem czy to jest prawda czy nie bo i na tym skonczyla sie praktycznie nasza rozmowa. powiedziala ze musi leciec..:) Da sie jakos wybrnac z tej sytuacji? Ja mam 18 lat ona 16:)

Gość dfhghrtj
nic? nic?:/

Gość dfhghrtj
spłoszyłem ją bo to sarenka była

Gość upupupupuppp

Gość ffffffffffsdfsdf
dobry kit ;) nie trac na nia czasu ;)

Gość dfhghrtj
siedzi na gg... nie wiem nawet czy jest sens jeszcze wogole cos do niej pisac?:/

Gość bloooooria
olala cie i dobrze!tez bym tak zrobile takiemu burakowi jak ty!zjezdzaj smarkaczu!!!!!!!!!

Gość lolaaaa
to jeszcze małolata:)przestań sie do niej odzywac...ignoruj ja hmm..a najlepiej znajdz sobie nowy obiekt westchnien>.ggy ta małolata sie dowie,że masz kogos sama sie odezwie:)

Gość koktajlova
ja tez tak mowie jak nie jestem zainteresowana facetem... ze mam juz kogos. to taka delikatna forma by powiedziec, sorry nie podobasz mi sie :-/

Gość zastanawia mnie to..
,,ja tez tak mowie jak nie jestem zainteresowana facetem... ze mam juz kogos. to taka delikatna forma by powiedziec, sorry nie podobasz mi sie :-/"? a skad on ma wiedziec ze to oznacza ze jej sie nie podoba? a ona nie moze naprawde sie z kims juz spotykac?

Gość zastanawia mnie to..
,,ja tez tak mowie jak nie jestem zainteresowana facetem... ze mam juz kogos. to taka delikatna forma by powiedziec, sorry nie podobasz mi sie :-/"? a skad on ma wiedziec ze to oznacza ze jej sie nie podoba? a ona nie moze naprawde sie z kims juz spotykac?