Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mokkaaa

przebukowanie biletu

Polecane posty

nie wiecie moze ile kosztuje przebukowanie biletu w liniach lotniczych lot?? ja jestem obecnie w Kanadzie i chcialabykm wrocic 3 tygodbie pozniej do Polski, i kiedy sie placi za przebukowanie tego biletu?? odrazu czy na lotnisku mozna zaplacic??

z tego co pamietam ( sprzed roku) to pierwszy raz byl za darmo ale nie jestem na 100% pewna, ale chyba najlepiejby zadzwonic do lotu i spytac

no wlasnie probowalam tam dzwonic ale w toronto nikt nie podnosi sluchawki, 40 minut cezklalam bo niby wszyscy konsultanci byli zajeci, po czym wlaczyla sie automatyczna sekretarka wiec zwatpilam

probowalam tez dzwonic pod ten calodobowy numer do Polski ale niestety nie moge sie stad dodzwonic nie wiem czemu:/ jak bys mogla zadzwonic jutro to bylabym bardzo wdzieczna, jeszcze poprosze rodzicow zeby zadzwonili z Polski, moze im uda sie tam dodzwonic

probowalam tez dzwonic pod ten calodobowy numer do Polski ale niestety nie moge sie stad dodzwonic nie wiem czemu:/ jak bys mogla zadzwonic jutro to bylabym bardzo wdzieczna, jeszcze poprosze rodzicow zeby zadzwonili z Polski, moze im uda sie tam dodzwonic

jeszcze probowalam dzwonic pod ten calodobowy numer do Polski ale niestety nie moge sie tam dodzwonic nie wiem czemu:/ jakbys zadzownila jutro to bylabym bardzo wdzieczna:) ja jeszcze poprosze kogos z Polski zeby zadzwonil do polskiej siedziby lotu moze uda sie tam dodzwonic