Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mogee

czy kapkaniem wody/gdy nie kreci sie licznik/ mozna duzo oszczedzić ?

Polecane posty

Gość nie mogee

:)

Gość calkiem sporo
ja tak napelniam konewke do podlewania kwiatow ;]

Gość sasiadka cały czas kapie
czyt o jest kradzież czy jeszcze nie ? :)

kradzież oczywiscie. Przecież za nia nie płacisz a bierzesz, Wstydzcie się ~!

Gość calkiem sporo
Kradziez? A to dobre :D To bezwladnosc urzadzenia pomiarowego, nie zadna kradziez :D Ci co najbardziej sie bulwersuja gorsze grzechyy maja :P

Tak sobie tłumacz. Jak zjesz komuś jabłko z ogrodu to też nie kradzież? przecież i tak by spadło a on nie widział. Żałosne.

Gość calkiem sporo
sama jestes zalosna... Udajesz obrzydliwie uczciwa... :P Nie lubie takich obludnikow ;)

Ja proponuję podpiąć się z prądem do sąsiada. I gaz nielegalnie tez się da. Smieci do alsu , kto by płacił za wywóz. Bierzecie? To taka oszczędność:-D

Gość nie mogee
ja dopiero teraz głupia wyczailam ,ze mogę i kapie/ i w dupie mam spółdzielnie/ ::P do kapieli nie na kapie ale do wszystkich czynności w kuchni spoko do czajnika 'do kwiatków nawet bardzo szybko idzie :)

Gość calkiem sporo
mieszasz pojecia: smieci do lasu to zanieczyszczanie srodowiska... A chyba lepiej, ze ta woda co mi skapie - zostanie zretencjonowana w konewce niz odplynie jalowo ze sciekami :D Nastepnym razem nakapie do konewki i zaniose do MPWiK, powiem ze to ich straty sa, niech mnie podlicza :D Smieszna jestes ;)

Gość calkiem sporo
dlatego, ze Ci co sie bulwersuja na takie "kapanie" sa albo nienormalni albo obludnie uczciwi ;] Jeszcze powiem, ze w tramwajach ze smietnikow wyciagam skasowane bilety! Bede sie smazyc w piekle :D

Gość nie mogee
dokladnie puszczaj i patrz kiedy sie nie kręci czasmai bywa ,ze sie nie da ale u mnie całkiem spory strumyczek płynie do garnka za 3 min nakapie

calkiem sporo->mylisz pojecia dziewczyno. Co innego gdy masz nieszczelna baterie i ci kapie a co innego gdy specjalnie kapiesz sobie zeby nie placic. Dostrzegasz ta subtelna roznice?

Gość calkiem sporo
to nie jest strumiento kapanie ;) Znacie kawal? Gosc w barze sie pyta: ile kosztuje kropelka wodki? Barman: kropelka? nic :) Gosc: to prosze mi nakapac cala szklaneczke :D

Gość calkiem sporo
a wiesz od kogo sie o tym dowiedzialam?? Od kierownika MPWiK ;] Rozumiesz ten skrot? :P

Gość calkiem sporo
wiec jak mam nieszczelna beterie - to moge sobie nakapac do konewki, a jak mam szczelna baterie to nie moge? Efekt jest ten sam :P

To się nazywał obługa i oszukowanie siebie i innych. Przez takich oszustów jak \"kapkacze\" wszyscy inni płacą wysokie rachunki. Bo się im chce \"oszczędzać\" czyli oszukiwać spódzielnie , wodociągi etc.

Gość calkiem sporo
a Ty jestes swieta ;]

Gość calkiem sporo
Nie ludz sie, ze placilabys mniej :D

Gość panstwo nas okrada
z kazdej strony wszedzie sa podatki kazdy orze jak moze

Gość nie mogee
nie rozsmieszajcie mnie szef takiej średniej spóldzielni zarabia..15 tys to nie sa brednie tylko fakt płace remontowe co miesiąc a jak montowali ostatnio liczniki to musielismy za nie zapłacic 500 zł!!!1 łaskawie nam w to w ratach zrobili w dupie mam

Gość a jesteś pewna że
licznik się nie przekręca? może nie widać od razu tego "przekręcania" ale myślę, że i tak się kręci :O żadna oszczędność

Gość od dzis tez bede kapac
komorne place takie ze glowa mala i nic z tego nie mam. to sobie chociaz na wodzie oszczedze:P ale wanne na wieczor to juz chyba powinnam zaczac napelniac:D

Gość calkiem sporo
jeszcze zabojczynia jestem! dzis w nocy zamordowalam 2 komary! ;] Przeze mnie 2 egzemplarze tego cenionego gatunku nigdy niz nikogo nie ugryza :P