Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaszokowana

wlasnie dowiedzialam sie...

Polecane posty

Gość ***NIE WIERZCIE W TE BZDURY***
zacznij sie inaczej odżywiac. serio pisze, ja prawie nic nie jem, za to pije duzo wody i jestem bardzo szczupla, cellulitu tez nie mam.

Gość zaszokowana
bzdury... doczekalam sie....obelg... nie pisze tu Cv wiec nie wiesz...i nie osmieszaj ....innych

Gość nie sugeruj sie pseudonimem
zostal mi po innym temacie, nie chodzilo mi o to co ty napisalas, ze to bzdury :) zacznij sie odchudzac po prostu i poszukaj innego faceta. no chyba ze temu wybaczysz 🖐️

Gość zaszokowana
nie wybacze...nie wroce i nie bede juz nikogo szukac pozdrawiam

Gość komiczne
Zazwyczaj w przypadkach opisu takich sytuacji, jak w tym temacie, jest jedno małe "ale", o kórym kobieta, "zapomina" wspomnieć... tym małym "ale" moze byc np to, co doprowadziło faceta do wygłoszenia takiego osądu i jak bardzo mógł dostać (mniej lub bardziej dosłownie) w kość od tej uciśnionej kobiety... mógł np wysłuchiwać, codziennie, jak to wszyscy inni faceci są od niego lepsi, lepiej zarabiają, są zaradniejsi itp...

Gość zaszokowana
komiczne- nie uogulniaj.... konczmy ten tmat dziekuje za rady i wskazowki....aha ja nie zeruje na facecie jestem niezalezna, mam kierownicze stanowisko zarabiam niezle a on ani nikt inny nie byl moim sponsorem MILEGO DNIA

Gość nie sugeruj sie pseudonimem
jesli pierwszy raz ci cos takiego powiedzial i juz wiecej nigdy tego nie zrobi to moze warto mu wybaczyc

Gość komiczne
"aha ja nie zeruje na facecie jestem niezalezna, mam kierownicze stanowisko zarabiam niezle" być moze dawałas mu to ciągle odczuć...

Gość zaszokowana
nie warto... faceci poten to wykorzystuja....kazda to wie.... boli jak cholera....

Wybacz zszokowana, ale mając 160 wzrostu i ważąc 60 kg na pewno nie jestes szczupła. facet to cham, ale moze rzeczywiscie zrób cos ze swoim ciałem. oczywiscie chama olej i nie wracaj do niego

Gość princessa26
Glowa do gory i oto moja rada... zabierz sie za siebie dla lepszego samopoczucia...silka,basen dobra dieta i cellulit zniknie...zrob sie na bostwo i niech cie zobaczy...niech pozaluje swojego prostackiego zachowania i niech wie...ze starcil na zawsze... Nie liczy sie wyglad wazne co gra w duszy... Pozdrawiam cieplo:)

Gość a on jest taki idealny

trzeba było wytknąć my jego wady i pożegnać się z tym Panem na zawsze.

popieram "princessa" zrób cos --- ale dla siebie, dla lepszego samopoczucia, a zobaczysz - fajny interesujący facet sam się napatoczy. pozdrawiam i trzymaj się :-)

Gość komiczne
a moze ten pan po prostu 299 razy próbował namowic swoja kobiete, zeby troche schudła... wreszcie w chwili złosci wypalił cos takiego