Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cisia

KTO MI ODPOWIE????

Polecane posty

Gość cisia

5 dni spóźnia mi sie okres od 4 mam temperature 37 stopni, czasem pare kresek wiecej... jestem ogólnie osłabiona ale robiłam test i był negatywny.... czy mozliwe ze test sie pomyli albo zrobilam go za wczesnie i jeszcze nie wykrył ciąży?! nie wiem co robic, boje sie ze ta temperatura oznacza ciąze:/

Gość kikakuła
podwyzszona temperatura wystepuje w 2 czesci cyklu, w czasie nieplodnym, okres spoznia sie z roznych przyczyn, a test raczej pokazał prawde-o ile zrobilas go przynajmniej 10 dni po "wpadce"

Gość cisia
zrobilam go 3 dni po tym jak powinnam dostac okres... jesli byłaby wpadka to byl to czas ktory powinien byc niepłodny...ale moze nie byl:/ nigdy nie mialam temperatury przed okresem..stad moje zaniepokojenie

Gość kikakuła
powinien? doszło do wytrysku?

Gość cisia
doszlo:/ ale bylo to na 3 dni przed spodziewana miesiaczką... myslisz ze mogło coś z tego wyjść?

Gość kikakuła
jesli masz dosc regularne cykl to napewno nie, skoro test wyszedł negatywnie tzn zenie jestes. nie masz sie o co martwic

Gość cisia
oby, dzieki:) martwie sie bo ostatnui milalam juz dosyc reguralnie czasem nawet wczesniej a te 5 dni troche martwi i jeszcze ta temperatura nbie wiadomo skad:/

cisia, nie panikuj. Ja nigdy nie miałam temperatury przed @, a ostatnio też miałam ponad 37 stopni i to dwa cykle z rzędu. Taki tam bajzel w hormonach:P

Gość cisia
Tika i długo to trwalo? wkurza mnie to bo nie jest to moze wielka goraczka ale przy takiej temperaturze jak jest na polu jest to troche uciazliwe:/ ustąpiła po pojawieniu sie okresu?

nie masz co sie martwic tymi 5 dniami. okres moze spozniac sie do 7 dni i to jest w granicach normy :) dluzej jest niepokojace ale od razu tez nie oznacza ciazy. moze cos wywalolalo u Ciebie te opoznienie ?? stres ? zmiana klimatu ?

Gość cisia
stresu nie ma, klimat ten sam:/ słyszalam o podwyzszonej temperaturze jako objawie ciazy i stad ta panika;/

To ,że jesteś osłabiona to może być wynik tej podwyższonej temperatury, a teraz nie potrzebnie się stresujesz, a przez to też może opóźnić się okres Robiłaś test wyszedł negatywny, więc ucha do góry i czekaj na okres

Gość amilllllka
hej dziewczynki odpowiedzcie prosze?czy podczas seksu analnego bez zapezpieczenia mogłam zajsc w ciaze? tylko ze wytrysk nie był w srodku tylko skonczył na swiom brzuchu czy cos sie mogło stac i jestem 4 dni po okresie odpiszcie prosze???

Podwyższona temp przez 18 dni od dnia owulacji może świadczyć o ciąży ale nie musi! Powinno zdobyc się co najmniej 30 pomiarów aby coś powiedzieć:-)

Gość gość
współżyłam miałam dni niepłodne użyliśmy prezerwatywy a teraz spóźnia mi się miesiączka czy mogę być w ciąży, boje się robić test