Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczeciniankasia

NOVYNETTE-problem

Polecane posty

Gość szczeciniankasia

WITAM! JESTEM OBECNIE POZA MIOEJSCEM ZAMIESZKANIA.WLASNIE KONCZE 1 OPAKOWANIE NOVYNETTE. PARE LAT TEMU BRALAM TE TABLETKI PRZEZ POL ROKU I WSZYSTKO BYLO IDEALNIE.POZNIEJ BRALAM HARMONET,YASMIN I EVRE I ROWNIEZ WSZYSTKO BYLO OK. TERAZ NATOMIAST POZA PLAMIENIAMI DOSTALAM MIESIACZKE PRZY 19STEJ TABLETCE.DODAM ZE 3 DNI PRZEZ ROZPOCZACIEM BRANIA TYCH TABLETEM(CZYLI 3 DNI PRZED DOSTANIEM MIESIACZKI)KOCHALAM SIE PO KILKA RAZY DZIENNIE BEZ ZABEZPIECZENIA DO KONCA. CZY KTOS SIE OREINTUJE CZY SA TO NORMALNE OBJAWY, CZY WARTO POSZUKAC W OKOLICY JAKIEGOS GINEKOLOGA. Z GORY DZIEKI.

Gość a co myslisz
o matko co za glupota... moglas zajsc w ciaze i wlasnie zabijasz swoje dziecko

Gość szczeciniankasia
moze dla Ciebie glupota... ale gdybys nigdy wczesniej nie miala podobnych problemow to pewnie bys sie zsatanawiala dlaczego.. zycze Ci kobieto zeby Cie takie ,,glu[poty '' w zyciu nie dotykaly!

Nie powinnas zaczyznac brać tabletek jeżeli nie wykluczyłaś ciaży.

Gość a co myslisz
ale to logiczne ze jak sie kocha bez zapezpieczenia to mozna zajsc w ciaze, i logiczne tez jest ze ciazy szkodza tabletki anty... wiec to jest GLUPOTA

Gość a co myslisz
i wierz mi ze taka glupota mnie nie dotknela i nie dotknie

Gość szczeciniankasia
zycze Ci tego. Poza tym prawdopodobienstwo zajscia w ciaze w 32stym dniu cyklu (przy 34-36dniowych cyklach) jest raczej niewielkie.. i nie pisz mi ze zabijam swoje dziecko bo to dopiero jest glupota

Gość a co myslisz
niewielkie tzn. ze jednak jakies jest? czy nie ma wogole? jestes pewna ze nie zaszlas w ciaze? bo jesli zaszlas to biorac tabletki anty mozesz sie jej pozbyc, radze wizyte u lekarza a nie usprawiedliwianie sie na forum