Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość początkująca25

praca,studia,dziecko,dom.jak sobie z tym radzicie?

Polecane posty

Gość początkująca25

Dzień Dobry. W tym roku wybieram się na studia (Wyższa Szkoła Zarządzania), Od września zaczynam prace,mam roczne dziecko,zajmuje sie domem. Jak sobie z tym wszystkim poradzić? nie mam wsparcia, choć je potrzebuje. A zależy mi na studiach bardzo! a żeby na nie uczęstrzać to musze iść do pracy żeby na nie zarobić i opłacić nianie. czy jest ktoś taki lub zna takie osoby które w taki sposób prowadza życie? czy jest to realne do zrealizowania?

Gość zła ciotka
a jak to jest ze żłobkami ?

Hej ja też zaczynam od października studia na Wyższej Szkole Zarządzania i finansów. Pracuję, poza tym mam dziecko w wieku szkolnym i roczną córcię, która od września idzie do żłobka. Studia będę robić w trybie eksternistycznym, ponieważ mam spokojną pracę i w pracy mam możliwość się uczyć. Pozatym dostałam propozycję pracy 6 dni w miesiącu popołudniami za drugą pensję. Też się zastanawiam, jak to będzie. A z kąd jesteś?

Gość początkująca25
jestem z okolic Wielunia, Kępna.

a ja z Wrocławia, jak rozumiem będziesz studiować zaocznie?

Gość początkująca25
TAK ZAOCZNIE . to jest ta szkoła: www.edukacja.wroc.pl

Gość początkująca25
a dokładnie kierunek: rachunkowość, zarządzanie finansami. mam nadzieje ze jakoś dam rade :/

Gość a miało być tak pięknie
mnie się niestety nie udało pogodzić tego wszystkiego..... po prostu fizyczny brak czasu i tyle.... odpadło to co było najmniej niezbędne- czyli studia.... teraz dziecko ma 6 lat, otwieram już 2 firmę, ciągle brak mi czasu na uzupełnienie wykształcenia- bo wiadomo dziś na to moda i jak nie masz papierka, to niektórzy na ciebie dziwnie patrzą....

ja na razie mam silne postanowienie, że muszę dać radę. Czas szybko leci. Wiem, ze będzie ciążko tymbardziej, że to nauka przez internet. Prawdę mówiąc od dawna nosiłam się z tym zamiarem, ale zawsze coś w ostatniej chwili wyskakiwało. Teraz wpisowe i ubezpieczenie wpłacone, więc się nie cofnę. początkująca25 - trzymam za Ciebie kciuki.